esraEb Asl-01 sen ne hissediyorsun önemli olan o 😄 benim doktorum öyle diyor. Önceki sefer erkek demiştiniz ama biraz zor görüntülendi dediğimde benim ne dediğimi boş ver rüyanda ne görüyorsun dedi 😄erkek bebek ya da mavi kundak görüyorum dedim. evet kesin erkek dedi 18. Haftamda.
159 Asl-01 bana da kıza benzettim dedi sonra yine kıza benzettim ama çıkıntı var bueda da dedi valla 16 haftalık oldum hala net birsey yok
kckfalmily Ya ne oluyor böyle anlamıyorum. Bundan 2,3 sene önce kiz diyorlarsa kiz erkek diyorlarsa erkek oluyordu yanılma milyonda 1 oluyordu, simdi 5 kişiden 2 si yanılıyor. Doktorlar mı kötü ultrason aletleri mi anlamış dglm🤷♀️
Asl-01 Ilk kizdi hissettgm sonra erkek oldu karisigim suan bazi doktorlar 12.haftada goruyor bizmkiler 17 oldum ya😂
esraEb Asl-01 doktorlar karıştırmış olmalı kafanı 🤦♀️ Elbetteki önceliğimiz sağlıklı olması ama insanız işte merak ediveriyoruz 🙈
Tubaut Asl-01 benim doktorum 16 dan önce kesinlikle söylemiyor 16 dan sonrada eğer gösterirse söylenebilir diyor doğru tespit için kişiyi yanıltmamak için 16 dan önce konuşmak anlamsız demişti evet insan merak ediyor ama o yüzden sabredin kafanız karışmasın
Babyykmz Asl-01 yil olmus 2023 neden doktorlar boyle gorememeye basladi anlamadim. Ben birde organizasyon tuttum cinsiyet partisi icin yok bi kiz bir erkek filan anlamam doktorada soyleyecegim sali gunu randevum var bakalm 😃 11+4te gittigimde erkek gbi ama bir 10 gunu daha var demisti bugun 15 haftalik oldum artik gorur heralde. Birde annem is yerinden izin aldi biz odadan cikacagz ona soyleyecek cinsiyeti kadin bosu bosuna gelmis olmasin yani. Cinsiyet partiside yapsam doguma kadar paylasmiyim en iyisi sosyal medyada sonra cinsiyeti degisir filan doktorlara guvenemiorm 😃