Beyzanurr53 Feyzaclk bende yeni oldum kolum çok agrımıstı hareketlerimi kısıtladı sadece 2 günde geçti
Merve0901 Bende bugün oldum. Gün boyu hareketliydim ağrıdığını hissetmedim hatta sevindim ağrımıyor diye. Şimdi uzandım, ağrımaya başladı 🙈 bir de sol kolum. Sola yatamıyorum. Sağda da rahat edemiyorum. Bakalım geçer herhalde 2 güne
Feyzaclk Merve0901 ay ben sağıma yatamadığım için mecbur yine soluma yattım 😂 ağrıdı başta ama uyuşmuş uyumuşum
Merve0901 Feyzaclk gece boyu ne sağda yatabildim ne solda. Sürekli uyandım durdum bakalım inşallah geçer yarına 🙈
Hiats Feyzaclk yok aslında hiç vurduğunu bile bilmedim hatta hiç agrım olmadı ama sonrası ameliyat masası😔
Hiats Feyzaclk doktorlar ne olduğunu pek anlamadı sonrada apse olmuş milyonda bir olan birşey sana denk gelmiş deyip geçiştirdiler
Feyzaclk Hiats benim kolumda sertleşip kabardı ama bu kadar değil. Yapan kişinin beceriksizliği de olabilir
ttugba92 Kizlar bu tetanoz kesinlikle olunmasi gerekli midir? Bir bilgim yok burada denk geldim. Yurt disinda yasiyorum buradaki gebelik prosedurleri bizim turkiyeden farkli. Eger ciddi gereklibir seyse burda buldurup asiyi olmayi dusunuyorum.
Hiats Feyzaclk bende öyle tahmin ediyorum illaki küçükken tetanoz olmuşumdur o zaman neden böyle olmadi