Yagmurben Mihrimahvuslat bu ovülasyon testini aldığım zaman hamile kaldım. Bunu takip etmek çok faydalı.aşırı ama aşırı silik görürsen değerlendirsende o günü çok bi faydası yok ama 30 marttaki testin artık hazır olduğunu gösteriyor 30 marttan sonraki 3 günde her gün aynı saatte yap. Silik olasıya kadar bidaha değerlendir. Emin ol faydasını görürsün. Birinden birinde döllenme olur diye düşünüyorum eğer ikinizde sağlıklı bireylerseniz.
Mihrimahvuslat Yagmurben Ama aynı koyulukta çıkmamış t çizgisi şimdi değerlendiririm tam pik olur sperm kalitesi düşer şansım da hiç kalmaz o da var 😬
Mihrimahvuslat Kivircikkuala uzlet Gul12345 Yagmurben Sibel_gedik arirangg Z-ynp48 Bugünkü yaptığım test pik olmaya yakın değil mi ayıptır söylemesi dünü değerlendirdik buna yakın bir koyulukta olduğu için bugünü boş bırakıp yarını mı değerlendirmeliyim sizce siz daha tecrübelisinizdir test konusunda 🙈
christmasvibes Bir gebenin gunlugu sayfasinda one cikanlar kisminda test ornekleri var bakiyorum siliklesip sonra aniden yumurtlama gorenlerde var, sahibi ebru hanim soylemisti bunu amaa yinede insan stres yapiyo
Mihrimahvuslat christmasvibes Valla hafif koyulaşmaya başladığı andan itibaren değerlendirmeye çalışıyoruz bakalım nasip artık 🤲🏻
uzlet Mihrimahvuslat canım zaman geçtikçe kuruma olıyor ya ondan galiba ama hemen hemen aynı pik olmadığı sürece çok da önemli değil bence, testler aşırı stres yapıyor insanı. Adetim bitti bende bugün başladım bakalım ne zmana pik olcak. Pik olana kadar da gün aşırı yapmak lazım
Mihrimahvuslat uzlet Bazen gün aşırı bazen 2 güne 1 değerlendirdik pik olursa o zamanları da değerlendircez nasip artık ya 😑 stresten başka bişey değil insanı deli ediyor valla inşallah sende güzel sonuçlar alırsın inşallah 🤲🏻🥰
Mihrimahvuslat Krdlnyldrm 13 ve 15. Günde koyulaşma olmuş sonra silikleşmeye başlamış 19 Mart’ta tekrar koyulaşma olmuş neden ki😬
Mihrimahvuslat Kivircikkuala Bundan da çok aşırı memnun olan vardı bilmiyorum ya tek bildiğim bişey varsa stresten başka bir etki etmiyor insanda
Krdlnyldrm Mihrimahvuslat 22 olanı bugün yaptım bugün de çift gazla bilgim olmadığından yorum da fazla yapmak istemiyorum ama tek bildiğim şu mübarek Ramazan gününde inşAllah bu ay Rabbim sağlıklı sıhatlı evlat nasip eder 🤲🏻🥰
Sibel_gedik Mihrimahvuslat daha koyu olması gerekiyormuş cnm, bende yaptım bugün böyle çıktı . Bence bugünü es geç yarın devamke, zaten dün olmuş , her gün her gün Çeşmemi bu🫣😀😜💕
Gul12345 Mihrimahvuslat dün yaptigin için bugün yapmasan bence kaçırmış olmazsın çünkü spermler canlı kalıyor Bi kaç gün bence yarın yap Bisey sorcam akınına ne durumda bugün varmi mesela
Z-ynp48 Mihrimahvuslat eğer silikleşme başlarsa zaten yumurta çatlamıştır siz zaten dünü deperlendirdiğiniz için sorun olacağını düşünmüyorum ;)) bir de test pik yaptıktan sonra ortalama 24 saat içinde yumurta çatlıyor, yine de 2 günde bir mutlaka devam ;)
Mihrimahvuslat Sibel_gedik Sibel_gedik her gün her gün Çeşmemi bu🫣😀😀🙏🏼🌸 Haklısın kız ne biliyim ya burda bir arkadaşın buna yakınken birden silikleşmeye başlamış o yüzden korkuyorum kaçırmak istemiyorum 😂😂😂
Mihrimahvuslat arirangg Arkadaşın buna yakın olup birden silikleşmeye başladığı için korktum biraz bende aynısını yaşamaktan korkuyorum 😑
Sibel_gedik Mihrimahvuslat yok cnm kaçırmış olmazsın zaten çatlasa bile içeride kalanlar var. Elbet tutar nasipte varsa . Cnm bel ağrısı, kasık ağrısı varmı suan sende veya akıntı . Bende bel ve kasık ağrısı var hissediyorum yumutlama zamanı bence bu😊
Mihrimahvuslat Gul12345 Son dediğini anlamadım canım 😬 valla arkadaş buna yakın görüp birden silikleşme gördüğü için testinde korkuyorum biraz koyulaşmaya başladığı her günü değerlendirmek istiyorum aynı sorunu yasamiyim diye
Mihrimahvuslat Z-ynp48 Silikten koyuya gidiyor testim bugün inşallah 1 2 güne pik olacak gibi hiç umudum yoktu ama olacak Allah’ın izniyle bu sefer 🥹