adatuna Mihrimahvuslat siz attığım resimdeki gibi pik’i bekleyin yakındır bence. Önemli olan pik ve sonraki gün. Çatlama günü döllenme şansının en yüksek olduğu gündürx
Mihrimahvuslat adatuna Bir gebenin günlüğü testini kullandım ve kaç kişiyi yanıltıcı sonuçlar gösterdi benim bu kadar sormamın sebebi de bu işte böyle koyu görüp sonraki gün silikleşmeye başlamış aynısı olur endişesi içindeyim çünkü 😑
Fuhrer Mihrimahvuslat ovulasyon testini ilk defa duydum kusura bakma normalde ovulasyon takibi diye bı uygulama var orayı takip ediyordum ben
Mihrimahvuslat uzlet Pik olduğu zaman t çizgisi hemen mi çıkıyor 2. Yaptığım testte damlatır damlatmaz yavaş yavaş çıkmaya başladı saniyeler içinde sonra koyulaştı
Gul12345 uzlet Türk kahvesi cnm sade Google yaz çıkar yada kadinlar kulubu Türk kahvesi falan yaz yorumlarda çıkar canm ben 1 kere denedim eşim kahve sevmiyor 🤣😅😅😅🤣🤣 Ama kullanana olmus baya
uzlet Gul12345 Hıı ya bende farklı bir kahve falan zannettim ya 😂 tüek kahvesiyle olur peki bunu ne zaman kaç kere içmesi gerekir benim eşim de pek sevmez de
uzlet Mihrimahvuslat canım her test farklı olabilir senin kullandığını ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama benimkinde 5 dk da çizgiler net bir şekilde belli oluyor damlasında hafiften beliriyor sonra netleşiyor.
Mihrimahvuslat Krdlnyldrm Yarına bırak dediler daha pik olmamış çünkü eşim o kadar dedi dünde bekleyelim yarına kalsın belki daha iyi olur ama dinlemedim 😑
Krdlnyldrm Mihrimahvuslat üzülme canım Allahım nasip etti mi her türlü nasip eder tutunacak oldu mu her türlü tutunuyor 🥰
Mihrimahvuslat uzlet burda öyle dediler de pik olunca anında çıkıyormuş çizgi c çizgisi çıkmadan valla bişey anladıysam o da bu testlerin stresten başka bişey yapmıyor olacağı varsa bile sinir ediyor insanı 😑