Mihrimahvuslat Daha çok mu var pik olmasına acaba,bugünü değerlendirip bekliyim mi pik olana kadar, yoksa testi yapmaya devam edip tam pik olunca mı değerlendirmeliyim😬
Asye22 Mihrimahvuslat canım daha var gibi ama sana şunu diyim adetin bittiği zaman bir gün arayla ilişkiye girmeni tavsiye ederim çünkü ovulasyon testi iyi bı marka olmalı
uzlet Mihrimahvuslat canım birkaç güne olabilir bazen böyle olduktan sonra silikleştiği de oluyor Sen günaşırı değerlendir bence
myangelson Mihrimahvuslat koyulasiyor yavaş yavaş eğer böyle devam ederse tahminim 2-3 güne pik olur bence ya
Z-ynp48 Mihrimahvuslat bence pik yapmasını beklemeyin, öncesinde ne kadar çok birikmiş sperm olursa hamilelik şansı daha yüksek oluyormuş. Bunu instada takip ettiğim bir embriyologtan öğrendim yine ordan öğrendiğim bir bilgiye göre hamilelik yumurtlamadan iki gün önce çok yüksekmiş. Siz yumurtlama oluncaya kadar mutlaka devam edin.
Mihrimahvuslat Asye22 dün yaptığımda testim bana bundan daha koyu gelmişti ama tam emin değilim riske atmakta istemiyorum 🥴
Beybimms Testlerden anlamam pek ama bu testtte ikinci cizgi var , hamilelik anlamına gelmiyor mu bu??
Asye22 Beybimms canım senin yaptığın ovulasyon testi yani yumurtlama testi gebelik testi değildi bu test yumurtlaman ne zman onu öğrenmen için
Mihrimahvuslat Asye22 Biliyorum ama bir arkadaşın önce biraz belirginleşip sonra silik çıkmaya başlamıştı riske atmak istemiyorum aynı markanın testini almıştı o da bir gebenin günlüğü sayfasından aldım
Asye22 Mihrimahvuslat bir gebenin günlüğü sayfasını biliyorum ordan aldıysan o doktora yaz yardımcı oluyor zaten sana
Ozgerkan Mihrimahvuslat bende ovulasyondan öğrenmiştim adetim gecikince 2.günü yaptım ikiside netti 3. Günü kan verdiğimde pozitif olduğunu öğrendik
Mihrimahvuslat uzlet İşte korkuyorum birden silikleşirse burda bir arkadaşın da öyle oldu ya bu şekilde çıkmıştı sonra birden silikleşti çizgisi o yüzden korktum biraz 😬
Mihrimahvuslat Asye22 20 dakika bekleyin diyor zaten testi damlattıktan 1 dakika içinde çok silik şekilde belirmeye başladı gittikçe koyulaştı sonra
Buketboyraz Dr ların videolarını izlemeni tavsiye ederim. Yanlis yönlendirmek istemem fakat pik günü yaklaşıyor gibi görünüyor gün aşırı ilişki yapılabilir. Spermler belli bir saat canlı kalıyor zaten siz yinede bir hekim makalesi okuyun veya izleyin doğru tarih için inşallah sağlıcakli yavrular nasip etsin Allah isteyen herkese
Mihrimahvuslat Buketboyraz İnternetten olsun burdan olsun çok duyuyorum bunu ama birden pik olursa sperm kalitesi düşerse diye korkuyorum çünkü 2 yıl önce eşim test yapmıştı hareketlilikte mi bişey de az bir yavaşlık vardı hatta kadın eşime sigara içiyor musun falan demişti
Mihrimahvuslat Asye22 dünkü teste pik olmadı dedi attım ama ne bileyim arada fark var mı hiç bilmiyorum 😬
uzlet Mihrimahvuslat canım Bütün testlerde olabiliyor aslında stres yapma yumurtlama günlerinde çok net belli ediyor zaten senin kullandığın markayı Bence kullanmadım bilmiyorum ama Sen yine de stres yapma gün aşırı değerlendir test göstermese bile kaçırmazsın Böylelikle