Zumzugukodummuzzingillatirim btllsk ben emzirme sütyen lerini çok babanne işi bulduğum için giyemiyorum ya sporcu sütyeni yada önden acılan seksapalitesi yüksek sütyen şart bana. Atlet zaten ölsem giyemem kaşınırım kdkdkdkkdks.
btllsk Zumzugukodummuzzingillatirim Bende alınca fark ettim çok komikler ama evde idare eder ya 🙈 Atleti ben normal askılı gibi giyerim diye düşündüm bakalım nasıl olacak 😁
btllsk Zumzugukodummuzzingillatirim Ay bende şuan bile takmıyorum ama o zaman süt falan akar takmayı düşünüyorum o zamanlar
bademli_puding Syma_07 Ben bu ikisini aldım Lcw den yıkadım kaldırdım doğumda giyicem nasip olursa çok güzeller fikir olsun sizlere
Hzzz Tusemciiim kızlar suan üzerimde bu pijama takimi kesinlikle tavsiye etmiyorum.Dikisleri cok basit 2.yıkamada tülermeye başladı yorumumu belirtmek istedim
Kiwi12 Sedavedoga alirxpreas te çok güzel şeyler var ama o kadar zamanım yok dıye dolap uygulamasından aldım bn tren yol uygulamasındada özcan markaydı galıba çok güzel drdıgın sekılde takımlar var ben düşman olduğum ıcın alamadım onları
Tusemciiim Hzzz Kııız en sevdiğim pijamam kaç tane eskittim haddi hesabı yok 😅 belki firma farkı vardır tam tersine ben çok memnunum
Hzzz Tusemciiim valla model olarak bende cok begendim benim ki pamuklu penye olan satıcı farki olabilir dogru diyorsun dikislerini falan hic begenmedim iadeylede ugrasmadim