Ozlm_31 Merhaba hanımlar bugün karından çok minicik Bi kese gördük 5 haftalık olcgz yarın 10 gün sonra gidince kese büyümüş olur mu kalp atışı duyulur hale gelir mi
Yagmure Ozlm_31 İhtimal var kesin duyulmayabilir çünkü 6+1 oluyor ama duyulmazsa da can sıkıcak bişey yok normal
Nurin34 Ozlm_31 canım ben 7. Haftamda duymustum bazıları 6. Haftada duyuyor ama bazen bebekler 6 haftada görünmüyor vajinal ultrasonla kesinlik kazanıyor genelde hem bebek hem kalp atısı icin 8. Hafta kesin sonuc veriyor :)
Aylanursu Ozlm_31 6+1 de kalbinin atışını duymuştum ben duyada bilirsin duymayada ama telaslanma duymadan bile 8 inci haftana kadar duyarsın
1H1Smomyloading Selin356 bu bende çok oluyor valla bir anda hiç bir şey yokken aniden ellerim ayaklarım buz kesiyor
Selin356 Ozlm_31 benımde öyle ya neden acaba ellerım ve ayaklarım bide hep üşüme titreme geliyor içime
Selin356 1H1Smomyloading benımde aynı canım ya nıye acaba kanım cekıkuyor sanki bi an da sonra bı ateş basıyor
Anneadayi-27 Ozlm_31 benim de yarın 5+0olcak ultrosonda karından bakmak için gidicem kontrole sizle aynı gebeligimiz hangi ildesiniz