Busraert Doğum yaptım ama aile hekimliklerinin verdiği d vitaminini kullanmak istemiyorum önerdiğiniz bir d vit var mıdır bebiş için
Minigininannesi Busraert ocean al canım eczaneye sor o temiz içerikli sağlık ocağının verdiği çocukta karin ağrısı yapıyor
Bebekiki Busraert ocean kullan içeriğide güzel ilerde kan damlası lazım olursa da ocean kullan dişlerinleke yapmıyor
beyzzsenturkk Busraert sağlık ocagının verdikleri mahvetti bizi 2 aydır kullanmıyorum daha dün bi tane yazdırdım onu deneyecegim o da olmadı ocean alıcam baya bi önerilmişti
ms_annisko beyzzsenturkk hangi marka vermişlerdi ve ne gibi şikayetler oluştu ben de aldım ama daha kullanmadım ona göre değiştireyim başlamadan
beyzzsenturkk ms_annisko decavit3 vermişlerdi asırı huysuzluk yapıyor gaz yapıyor kakasını bile yapmıyordu
beyzzsenturkk ms_annisko pardon pardon bu evet ben ocean alıcam herkes cok memnun kalmıs bende merak ediyorum
ms_annisko beyzzsenturkk ya ben de korkuyorum bunu kullanmaya, olmadı doktordan başka tavsiye isteyeceğim, son çare ben de ocean alırım diye düşündüm
beyzzsenturkk ms_annisko ben kullanmadıgımız sürece cok rahatım oceanın yorumlarına baktım büyüklü küçüklü herkes sevmiş kokusu bile bana bi garip koktu bunun