ElaytA 37 yaşındayım. Oglum 12 yasinda şimdi tekrar hamileyim 21+5 günlük. Yaşlı anne olucam diyorum kendime 😁 ama sanki ilk kez hamileymisim gibi herseyi de unutmuşum. Var mi benim gibi anne adayları 😍😁
Turna44 ElaytA ben şuan 31 11 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var. Şimdi de 17+5 ama tekrar düşünüyorum o zamana kadar 35 olurum herhalde sizin nasıl gidiyor zorlanıyormusunuz 🥰
DeustchBurcu ElaytA 36 yaşındayım, 9 aylık bir kızım var ve 11+6 hamileyim. Kııııızzzz ne yaşılılığı, onlarla yeniden doğuyoruz🫶🏻
Tiiffany ElaytA :) bende 34 yaşındayim Büyüğü 13 yasında kücüğü 22 aylık 🤣 Diğeri geliyor 2 ay sonra 🤭 Evet başta biraz herseyi unutmus oluyorsunuz :) Birde ben büyük oglanı doğurduğumda 22 yaşındaydım beraber parkta hoplayip zıplardık yaşın getirdig bişey 😂 herhalde dicem ama şimdide yapıyoruz eşimle beraber parkta tahtiravalliye salıncaklara biniyoruz 😁 kücükle abisi oynuyor bizde eşimle 😁kendisi 40 yasında. Bisey olmaz ya gencsiniz doğan büyüyor alısılıyor :)
Sahdormommy ElaytA 29 yaşındayım oğlum 4 yaşında ve ikinci bebeğim yeni daha 6 haftalık ve ben bile umutmuşum herşeyi
ElaytA Turna44 oğlumdaki kadar kolay geçmiyor tabi. Hem yaş hem kilo olarak da 65 le kaldim hamile. Ama güzel düşünerek sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum kizimi😇Allah bağışlasın yavrularinizi sizinde
ElaytA DeustchBurcu yaa masaallah Allah bağışlasın. Heyecanla bekliyoruz biz de bakalım. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz insaallah yavrularimiza 😍
ElaytA Tiiffany masaallah ne guzel Allah bağışlasın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız insaallah. Saglik olduktan sonra herseye alışıyor insanoglu haklisiniz 😇
Elif_p ElaytA ben 36 🙋🏻♀️ikinci gebeliğim benim de yaşlı diye düşünmüyorum ama ya bu yaşta hiç evlenmemişler var
ozben0312 42 yaşındayım 🫣 20 yaşında bir kızım, 11 yaşında bir oğlum var ve 13 haftalık hamileyim 😇 ama bu ikinci evliliğim ve eşimin çocuğu yok o yüzden çok istedik, Rabbime bin şükür o da yolladı mucizesini 🧿