Greenmomy Kızlar 17 haftalık hamileyim. Bu zamana kadar ki kontrollerimde bebeğim pek hareket etmedi. Hatta cinsiyet için bile öksürmek zorunda kaldım hareketlensin diye. Dün de randevum vardı yine aynı hareketsiz. Bu haftalarda normal midir ? İçime bi korku düştü. Sağlıklı bebek hareket eder diye duyuyorum hep. Tecrübeli anneler bişey diyin 🫤
Syd_nrr Greenmomy seni çok iyi anlıyorum 20nci haftaya giricem hala hareket hissetmiyor gibiyim bende cinsiyetini öksüre öksüre öğrendim testlerim gayet iyi 1 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gircem ama bu aralar bende kafayı taktım niye hareket etmiyor diye bazı bebekler hep uyuyor olurmuş içimizi ferah tutalım ilk hareketini 24 25 haftada hisseden bjle varmış doktora gittiğimde sorucam nededinini ama fazla takmamak lazım elim sürekli göbeğmde çok tatlı yememe rağmen hiç hareket etmiyor
Greenmomy Çikolata meyve suyu da yiyip gidiyorum yine hareketsiz. Hep mi uyku zamanına denk geliyorum 😞
Sib2669 Greenmomy moralinizi bozmayın belki uykucu bir bebisiniz olacak benim kızım çok hareketli değil canımı hiç yakmadi gece uykudan uyandırmaz şu an 36 haftaligiz kötü düşünme uykucudur 🥰☺️ sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🙏
Greenmomy Sib2669 amin inşallah Rabbim size de bir nefeste kucağınıza almayı nasip etsin. İlk gebelik olunca her şeyden nem kapıyor insan sanırım annelik şimdiden işliyor bize :)
Greenmomy Syd_nrr çok teşekkür ederim cevabın için. Bu haftalarda çok hissedilmiyormuş onu normal karşılıyorum da her ultrasonda doktor hiç hareket etmiyor bu çocuk deyince endişelendim açıkçası. Ne yapsak da hareketlendirsek bu bebekleri bilemedim :) bende dört gözle detaylıyı bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻
Greenmomy Syd_nrr bu şekilde bebeği çok hareket etmeyen anneler yazsalar aslında tecrübelerini paylaşsalar belki bize de iyi gelecek ama kimse yazmıyor 😞
irem-1 11 haftalık hamileyim bende , ultrasonda hiç hareket etmiyor öksürdüğüm zaman ve doktor ultrason cihazıyla karnımı salladığı zaman bir tek hareket etmeye başlıyor ikili taramayı yaptım bir sorun gözükmedi sadece çok uslu bir bebek diyor doktor 🥹🙏🏻