Itsdlr Aile hekiminden ziyade hemşiresinden memnun olan var mi acaba İzmir karşıyakada? Sağlık ocağını değiştirmek istiyorum, bize bakan hemşire tam bir patavatsız her gittiğimde kanser ediyo beni😓
Gumus25 Itsdlr 113 nolu aile hekimligi doktor Gönül Hitay. Hemşiresi de Serpil hanım ebe hatta. Ben memnunum
Itsdlr Deletedmom_106 kaç nolu aile hekimliği acaba ve dr’unuzun adı ne🥲 e nabızdan bakıp söylerseniz coook sevinirim
Deletedmom_106 Karsıyaka 3 nolu merkez aile sağlığı. Doktorumuz Sedat beydi galiba emekli oldu çok çok iyiydi. Şmdiki doktoru görmedim henüz.mukadder bayram . Her doktorun hemşiresi oluyo bildiğim kadarıyla ordan bulabilirsiniz
Itsdlr Deletedmom_106 Yok ben 21 noludayım aynı olsa asla ilgili demezsiniz😂 18 aylık bebeğime 6 aylık mı oldu şimdi diyor, kızım yürürken ve konuşurken🤒🤒 ay canım gelişmemiş ya o yüzden öyle sandım bize bi 6 aylık bebekler geliyo gör kilolarını diyo😂 yani nasıl kavga etmeden çıktım şoklar geçirdim hamilelik salaklığı vardı herhalde üzerimde
Deletedmom_106 Itsdlr konuşuyo mu bebeğin 😄 bizimki çok çok ilgili Allah razı olsun abla Gbi . Çok samimi içten
Itsdlr Deletedmom_106 kız konuşuyo dediğim işte bağırıyo orda anne baba hadiiii attaaa bildiği tüm kelimeleri sıralıyo gidelim diye
Deletedmom_106 Itsdlr anladım canım . Şans işte . Bizim doktor da çok tatlı bi amcaydı çok bilgiliydi. O gitti. Ebe de öyle hayattaki bütün şansımı onlarda kullandım heralde 🤣