minikmucizeemaak Eceselo1759 znkara Umutlubirkadin Minikmucizelere Dakikayı bilmiyorum 1 saat olmuş çıkar herhalde 1 saat içinde kozlar dualarınıza benide ekleyin inşAllah vardır ve sağlıklıdır bebiş ❤️
Yyemus Ayyyy çok sevindim ya inşallah vardırr🤲 kan sonucunu merakla bekliyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşallahh🤲 mutluluğunuz katlanarak artsın
Minikmucizelere minikmucizeemaak ediyorum canım ediyorum güzel olacak inşallah 🙏 Bende gsmile degilim ama belki duam geçer
Adensu_ Nekadar sevindigimi inan anlatamam.. Rabbim herseyin en hayirlisini nasip etsin canim benim, dort gozle sonuclarini bekliyoruz.. ❤️❤️
Gul12345 minikmucizeemaak hadi hayırlısı toplu Bi şekilde bekliyoruz güzel haberlerini Olaki negatif cikti dusunmuyorm öyle çıkacağını ama asla morelini bozma erken sonucta
minikmucizeemaak Aysel_krdg Muhammedarasannesi gl12cn34 inciata Gul12345 Umutlubirkadin THale Gul12345 Mihrimahvuslat Humannrle 1.20 negatif
minikmucizeemaak myangelson Umutlubirkadin Balpetegii 262223-- Meleyke123 Minikmucizelere babygirl01 ummuhan3 Deletedmom_85 Negatif
Aysel_krdg minikmucizeemaak 😅kız genelde Ovulasyon testleri çok iyidir herkes te memnun neyse onun gebelik testiyle gebeliğini öğrenmiş olda telafi etmiş olsun güzel haberlerini bekliyorum canım