minikmucizeemaak znkara 10 dakika sonrası da silik çizgi ama kan negatif yazdım görmedi daha uğraşamıcam da zaten
znkara minikmucizeemaak kan testi negatife ne cevap verecek acaba ovülasyonda yumurtana laf söylemişti şimdide kan testine söyler yüzde bir milyon neyse bazı şeyleri deneyerek öğreniyoruz belki almasaydın keşke alsaydım diyeceksin boşver iyi yaptın aklında kalmadı
Smhes23 Benimde adetime 8 gün varken öğrendim. Ovülasyon testiyle öğrenmiştim ben. T çizgisi c çizgisinden çok çok daha koyuydu. Elinizde varsa yapmanızı tavsiye ederim. Şuana kadar yanılttığı ı hiç görmedim okumadım
minikmucizeemaak Smhes23 Kan testi negatif çıktı 1.20 o yüzden denememe gerek yok onuda teşekkür ederim bekleyeceğim bakalım yumurtlama zamanına göre erken çıkabiliyor geç çıkabiliyor belki yükselir belki yükselmez bekleyip göreceğiz
Dark_swarm21 minikmucizeemaak ama daha 7 gün var belki yükselir yarın Bi da yap test benimde 7 gün kaldı dayanamadım bende erken olan testten yaptım Bi kaç saat sonra çift çizgi çıktı
minikmucizeemaak Dark_swarm21 Yarın değilde bir kaç gün sonra denerim bakalım inşAllah vardır senin aşkım sağlıkla herhalde aynı anda hamile kalcaz bu gidişle 😂
Ozlooo-0 minikmucizeemaak benimde öyle olmuştu o ay enfeksiyon kapmıştım acilde kan verdim bide çıkmamıştı ama o an döllenme zamanındanmış . Hamileymişim reglim 5 gün gecikti ondan sonra testte çıktı olabilir yani
Busenazzzzzz minikmucizeemaak seni buralarda çok gördüm… Ne kadar çok istediğini.. gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bana ve benim gibi arkadaşlarımıza da çok dua et olur mu. 🥹♥️🙏🏻
minikmucizeemaak Busenazzzzzz Malesef canım.. Trst yanılttı betam negatif çıktı😓 Allah razı olsun yine de umarım bu güzel günlerde hepimiz çok güzel haberler alalım sağlıkla🌸
civcivin_annesi minikmucizeemaak inmesin umudunuzu kayb etmeyin. Sabredin❤ Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin🤲
minikmucizeemaak civcivin_annesi Aminn Allah razı olsun inşAllah bir mucize olur da bir kaç gün sonra pozitifleri görürüm
minikmucizeemaak civcivin_annesi İnşAllah bu mübarek günlerde bana da dualarınızda yer verin olur mu ❤️