minikmucizeemaak hemen umutsuzluğa kapılma Allah’tan ümit kesilmez ben evlendiğim günden itibaren hiç korunmadım ve ne olduysa o günden itibaren gün saat şaşmayan reglim sürekli düzensizleşti 40 gün olmadığını bilirim tabi bunun sonucunda sürekli hüsran testlerde en son doktor kontrolünde yumurtalıklarında tembellik var dedi kilo aldın mı diye sordu almamıştım oysaki sonra spora başladım ve 1,5 ay sonra test yaptım çünkü sürekli kasıklarım ağrıyordu yine negatif çıktı ardından regli günüm geldi üzerinden beş gün geçti tabi ben önemsemedim çünkü sürekli reglim gecikiyordu 40 gün olmadığımı bilirim kasık ağrısı ile gittim muayenede küçük bir kist var dedi içe kanama yaptığı için sancım oluyor muş sonra tahlil istedi çıkan Sonuçlara göre ilaç verebilirim dedi tamam dedim tahlile gittim sonuçları beklemedim bile eşimin işinden dolayı akşamüzeri Sonuçlara baktım kanda 1827 çıktı ve ben şok oldum eski testlerle karşılaştırdım inanamayıp dokuz ay boyunca bekledim her ay bu haberi almak için bekledim en sonunda vazgeçtim dedim demek ki olmuyor ben vazgeçtim o geldi Rabbimden umut kesilmezdikçe sen üzülme bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur yeterki sağlığımız yerinde olsun eşlerimizin aynı şekilde🙏 dualarım senin ve senin gibi önceki ben gibi olan tüm kadınlarla güzel haberler almanız dileğiyle 🙏❤️