civcivin_annesi minikmucizeemaak belki de daha yenidir diye kanda çıkmadı. Ama yarın sabah testi tekrarlayın çikarsa vardır demekdir
minikmucizeemaak myangelson civcivin_annesi Evet o yüzden de olabilir yükseledebilir 0 katı görüp yükselenler var bakalım bekliyorum reglime 8 gün değil 7 gün varmış 6 Nisan bekleyip göreceğiz
Gul12345 znkara bende bu markanın gebelik testini alacaktım toplu sonra başka marka aldim aldıktan sonra baya memnun kalan olduğunu gordum
Berel06 znkara ovulasyon testi varsa elinde yapsana pik yapacak mı ben dört gün kala yapmıştım çıkmıştı
minikmucizeemaak znkara attım testi ona pozitif mi idrarı damlatır damlatmaz çıktı dedim eğer evet derse o zaman konuşacağım
Gul12345 znkara tabi cnm orası öyle Ama şuan hattından fazla Bi sayfada kötü yorum aldi Yazık ya walla cnm resmen duygularıyla oynuyor insann
civcivin_annesi minikmucizeemaak daha adetinize de çok var bence kanda çıkması mümkün değil. Ama idrar testini tekrar edin varsa çıkıcaktır
znkara minikmucizeemaak hakkını arayacaksın canım bunda birşey yok bedavaya almadın sonuçta maddi bedel ödedin yetmedi şimdi manevi bedel ödüyorsun yani yazıklar olsun ne diyim
uzlet minikmucizeemaak canım üzülme Henüz erken adet gecikmesini bekle bence belirtilerin de var zaten inşallah hamilesindir
minikmucizeemaak znkara halkımı aradım zaten canım ovülasyon mevzusunda da ama kadın kendini şartlamış yani insan çok da uğraşamıyor bu süreçteysen
znkara minikmucizeemaak ne diyorum sana ocak ayında aynısını yaşadım kimyasalla sonuçlandı o ayrı ama yumurtlamadan en az 14 gün sonra test yapın diyor doktorlar zaten vardır bir bildikleri
civcivin_annesi minikmucizeemaak yükselir bence. İçini ferah tut Rabbim hayırlısını nasip edecektir🤲🤲🤲
minikmucizeemaak balbadem1 bekliyorum canım bir kaç gün geçsin denerim belki tekrar yada adeti beklerim tam olarak her belirtiyi yaşıyorum