Hanımlar ben 21 Mart’ta bebek kakasını yaptığı için acil sezeryana alındım. İlk beş günüm çok kötü geçti. Boynumda çok fazla ağrı vardı. Boynum iyileşir gibi oldu sonra ağrı başıma vurdu. Tam iyi oldum derken dikişimin birinden tam bir hafta sonra çok fazla kan aktığını gördüm. Apar topar hastaneye geldik. Adam akıllı ilgilenmediler. O an kan durduğu için pansuman yapıp ilaç yazıp gönderdiler. İki saat sonra evde çarşafıma varana kadar kan vardı. Yine apar topar hastaneye gittik. Dikiş yerinde çok fazla kan birikmiş dedi doktor. Hepsini sızıntı olan yerden çıkardı. Resmen ikinci bir ameliyat geçirdim 🥺 sonra tekrar iki üç dikiş atıp beni eve gönderdi. Evde hafif sızıntı şeklinde yine kanama devam etti. Akşam üstü kanama yine çoğalınca hastaneye geldik. Kan aldılar enfeksiyon yok. Bu doktor da yine kan birikmiş deyip kanı çekti. Beni tam eve gönderecekti ben gitmem dedim. Sabah da böyle oldu diyince bana yatış verdiler. Kum torbası koydular yarama. Şimdi hala hastanedeyim. Kan hala sızıntı şeklinde. Böyle bir şeyi inanın hiç yazmak istemedim. Ama psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ya tekrar beni ameliyata alırlarsa diye çok korkuyorum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu. Olduysa süreç nasıl ilerledi