Denizi3535 eşimin 11 milyon ile tüp bebek tuttu. Of ben cok cektim bundan ama takviyeler bos o eczanedekiler doktorun onerdikleri varya bos bos para tuzağı almayın. Gazi antepte murat mermerkayaya gitti eşim 3 milyondan 11 milyona çıktı bu arada ileri hareket ve morfoloji yerlerdeydi.. Velhasıl tüp bebek ile bir oğlum oldu. Oğlum 1buçuk yaşındayken de ikinci dondurulmuş embriyo koydurmak istedim o ayında 2 kutu estrofem kullanmıştım ostrojen hormonu ile rahim kalinlasmasi için, transfer oldum tutmadı o ay adet oldum. Son adetimdi diğer ayında dogal hamilelik oldu. Bu arada bende pkoluyum ve yumurtlama problemim var kilomda 77 ydi.. Esimin sperm değeri yıllarca düzelmedi yine aynı değerler ile hamile kalmışımdr. Şuana kadar max 13 milyon gördük biz. 1 sperm yumurtayı dolluyor aslında. Yeterki hali hazirda yumurtlama olsun.. Velhasıl eşinizin değerleri bize göre çok çok iyi.. Biraz hareketsiz sanırım yürüyüş yapsın. Bunu çoğu kimse söylemez ama erkek hareketlendikce spremleri ve hormonlari düzene girer.. Takviyeden önce hareket.. Sadece stresten uzak hem siz hemde esiniz bol bol yürüyüş yapın pkoda da çok önemli bu❤️