Bahar2210 Ozgee123 normal beslenebilirsin sezeryanda artık dikis alımı olmuyor aslında sizin dikismi var sadece gaz yapmicak şeyler yiyin gaz sancısı olursa dikislere fena vuruyor sancısı komposto falan için
myangelson Ozgee123 sezaryende dikiş alınmıyor ya kalmadı ki öyle dikişler. Bir de beslenmede bir sıkıntı yok sadece gaz yapmaması için tuvalete rahat çıkabilmek için komposto hoşaf ,tarzı iyi olur
Ozgee123 Gamzer Bahar2210 myangelson Deletedmom_106 Nurr_22_22 benim dikişlerim 10 gün sonra alıncak ya kendiliğinden eriyenden değil neden estetik dikiş yapmadılar acaba :(
Nurr_22_22 Ozgee123 genelde yapıştırma yapıyorlar artık bendeki öyle gaz yapıcı şeyler yemedim. bakliyat gibi portakal limon tarzı asitli şeyler de tüketmedim iç dikişlerimi yakmasın diye onun harici sıvı besledim biraz
Bahar2210 Ozgee123 valla nezmandir dikiş aldirxak olan birini duydum ben 4 yıl önce yaptım benim direk yapıştırmaya di hiç dikiş yoktu nerde yaptınız doğumu devlette iki uca küçük atiyolarmis onları aliyolarmis galiba bildiğin kadariyla
Gamzer Ozgee123 İlk dogumumu 5 buçuk yıl önce ikinci dogumumu 9 buçuk ay önce yaptım. Hiç dikiş falan aldırma durumu olmadı canım. Hakikaten neden estetik dikiş yapmadılar ki
myangelson Ozgee123 yaa ciddi misin nerede yapıldı ameliyatın baya eskide kaldı diye biliyorum öyle dikişi ama 😕
nilsmomy Ozgee123 beslenmeyle dikişin bir alakası yok fani ilk gün sıvı besleniyorsun ikinci gün kabız etmeyecek katı yiyecekler tüketmeye başlıyorsun gerçi ben korkumdan 2. Günde sıvı beslendim 3. Gün zorla yedirdiler😂
55Ozge41 Ben 12 yıl önce sezeryan oldum ozmanda dikisli değildi şimdi 3.nasipse doğum yapıcam sizin niye dikişli yaptılar ki acaba
Ozgee123 Gamzer nilsmomy myangelson Nurr_22_22 hastane herkese öyle yapıyor 10 gün sonra herkes lohusa muayenesi ve dikiş aldırmaya geliyor
Nurr_22_22 Ozgee123 doktorunuzla konuşsaydıniz keşke benim gittiğim doktor yapıştırma yapıyor iz içinde krem verdi onu kullanıyorum yeni yeni
Pentate Ozgee123 benimkide aynısı oldu sordum eriyen dikiş olunca kontrole gelmiyorlar bizde sırf gelinmesi işin alınmalı dikiş yapıyoruz dediler 2 kere gittim 2 cide alındı benim mesela ilkinde tam kapanmamıştı