Sedavedoga Nnzife bir iki model sipariş verdim içime sinmedi açıkçası geri gönderdim falan onu akışına bıraktım ben normal önden düğmeli kısa kollu tatlı bir pijama arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım siz aldınız mı
Nnzife Sedavedoga yanlış yazmısım az önce kusura bakmayın hayır almadım kaç beden olacam bilmiyorum ki doğuma kadar size de o yüzden sordum
Sedavedoga Nnzife ben normalde kalıplı bir insanım L-Xl giyiyorum o yüzden XXL alamyı düşünüyorum tabi esnek rahat olması lazım yeterli olur bence
selinsmother 33+1 im herşeyi hazır artık seneye giyiceği elbiseleri almaya başladım 😂👧🏼💕 
Elotyy selinsmother şakamı bu, nasıl tatlı birşey allahım için gitti mahsallah Allah en güzel günlerde giymeyi nasıp etsin 🥰
Elotyy Sevval0308 ben başlıcam alışveriş istedim herşeyi allahın izniyle alıcam daha ufak evet benim ama alıcam sureklı çocuk dogurmicaz ya insan mutllu, oldu herşeyi yapmali
Elotyy hulya1406 tam, yaz ortası elimde varsa tabi, şanşlısın ozaman biz sıfırdan herşeye bailıyoruz 🥰
cgdm-trzi Elotyy 2.gebeliğim beşik, bebek arabası,puset onlar var. Biberon, şampuan, pişik kremi, bir kaç kıyafet aldım şimdilik 🌸