minikcivcivim Betbet98 ya inşallah yarın bakalım ilk işim o olucak canım benim inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder tez zamanda rabbim yüzümüzü güldürsün 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
minikcivcivim Betbet98 yaa bende test yapıyorsun sandım kuzu heralde yumurtlama dönemindesin değil mi postuna baktım
Betbet98 minikcivcivim inşallah yanıldıgın şey gerçek olur 🥹🥹 ovulasyon yapıyorum ben kuzum yumurtlama dönemindeym. İnşallah sandıgın gibi gebelik testimde pozitif olur😭😭
minikcivcivim Betbet98 ay inşallah canım inşallah pozitifi görürsün🤲🏻görürüz ❤️ kan verdim sonucunu bekliyorum.
minikcivcivim Tugbamf kan verdim canım hamileyim 🙈🤲🏻🤲🏻 çok şaşkınım baya bir giremedim buraya da ya rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah ❤️🤲🏻
Tugbamf minikcivcivim yaaaa çok sevindim Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin . Benimde suan 8. Haftam aramizda pek bisey yok . Hadi bakalim 😍😍🎉
minikcivcivim Betbet98 1150 çıkmış canım 🤲🏻🤲🏻 inşallah tez vakitte sizinde okur sizde bana bu güzel haberi verirsiniz
minikcivcivim Betbet98 ya daha önde deniyorduk hiç korunmuyorduk hatta iğne felan olmuştum olmadı ama bu reglim bitti bir iki defa ilişki ile oldu 🙈
minikcivcivim Tugbamf ya maşallah peki siz kalp atışını duydunuz mu ? ne zaman gitmem gerek bem şuan sadece acilden kan verdim o kadar kese için felan gitmedik
Zeyd_Mom_22 minikcivcivim tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inshAllah🌸 sizde regl ağrısı gecikme oldu mu? Kaç gün sonra öğrendiniz?
minikcivcivim Zeyd_Mom_22 allah razı olsun canım benim ❤️❤️ yok herhangi bir belirti olmadı canım sadece adet gecikmem oldu ordan öğrendim canım 🌺
Zeyd_Mom_22 minikcivcivim sendende ne demek tatlım çok çok tebrikler❤️❤️🌹🌹❤️❤️birşey sorucamda ben test yaptım çok hafif beyaz çizgi çıktı bu neden ola bilir? Adetden 4 gün geciktimde
minikcivcivim Zeyd_Mom_22 testin resmini at istersen bir bakalım balım benim de ilk yaptığım test de cooooo az gözle görünürdü sonra belirgin oldu canım inşallah sende hamilesindir canım şu mübarek ayın hatrına rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün ❤️🤲🏻
minikcivcivim Betbet98 evet canım etmedim 🙈 ya ama inan ki kafadan atmak çok önemli bana bunu diyorlardı hatta tepki veriyordum kolay mı kafadan atmak diye ama işte cidden vücudu çok etkiliyor stres
Zeyd_Mom_22 minikcivcivim kamerada pek gözükmüyor canım ama çok belirti var bende bilemiyorum en çok akıntı çok geliyor sanıyorum regl oldum ama yok
Zeyd_Mom_22 minikcivcivim çok teşekkür ederim canım🥹🥰 inshaAllah ama göğüsüme ağrı giriyor bazen ola bilir mi?