Deletedmom_85 çok teşekkür ederimmm ❤️ evet 6 senelik evliyim 5 senedir de tedavi görüyorum Kocaeli’de yaşıyorum şöyle diyim gitmediğim özel devlet vs hastane kalmamıştı o derece tedavi sürecim oldu 1 aşılama 7 çatlatma iğnesi denemesi oldum hiç biri tutmadı maalesef
Sonrasında Umuttepe araştırma hastanesi detaylı araştırma yapıyor bakarlar incelerler hiç olmazsa sebep nedir neden hamile kalamıyorum diye öğrenmek için gittim ilk gittiğimde muayenemde doktorum yumurta rezervimin çok fazla olduğunu söyledi aşırı sağlıklı sağlıksız yumurtalar var dedi öncelikle ilaçla başlıycaz sonrasında tüp bebeğe kadar gideriz. Dedi dedim tamam yumurta geliştirici ilaç kullandım kasımda sonra aralıkta adet oldum temizlendim gittim tekrar ilaç kullandım letuydu sanırım bu şekilde iki ay kullandım takipteydim sonrasında yumurtan çok güzel dedi doktorum ve 1 martta ovitralle çatlatma iğnesi oldum 16 martta adet tarihimdi tahlil verdim 36 çıktı 4 gün sonra tekrar verdim 190 çıktı daha sonra emin olmak istedim biraz daha bekledim ve 13 gün sonra 7600 çıktı çok şükür bu şekilde pozitifi gördük 🥰🙈 ama sorsanız bunca çaba bunca sene sonrasında hala bende eşimde inanamıyoruz 🥺 o yüzden inşallah güzel ilerler kalp atışını kendisini de görürüz 🥰