Sahdormommy İlkkez gittim 6+4 üm normal muayenede tam göremedi bebeği bişey var şurda ama dedi alttan baktı ve bebeği gördü kalbi duydu normal mi acaba üstten görmemiş olması takıntılıyım oyuzden soruyorum böyle olan var mı doktor normal herşey dedi ama
u-akyz Sahdormommy aynısını ben yaşadım canım 😀 göbekten baktı anlamadı alttan bakayım dedi kalp atışlarını da alttan muayene ederek duyduk normal birşey ☺️ küçük olduğu için göbekten bakınca cok belli olmuyor alttan daha rahat görüyorlar
Sevval0308 Sahdormommy canım ben özel takipliyim. 5+4 de keseyi 6+4 de kalp atışı ve bebisi gördüm elhamdulillah. İkisinde çok çok zor gördü bastirmaktan bayilacaktim artik kalk git birşeyler ye iç idrara sıkış dedi de öyle gördü yani. Ben alttana çok karşı olduğum için yani normal görmemiş olmaması seni de
Mochi Sahdormommy karından küçük olduğu için yada göbek varsa o sebeple görünemediği zamanlar oluyormuş ilerlwyince tabiki görünür yakında💕 bende 6 haftalığım henüz kalp atışı için gitmedik haftaya 7 olunca gideceğim, zaman geçmiyo🤓
Tubaut Sahdormommy çok normal o hafta görüp duyamaması bende o haftalarda gittiğimde alttan bakmak yerine 10 gün sonra gel demişti
Eminebay u-akyz kaçıncı haftada ultasyonla gözüktü benimde ilk muayenem alttan oldu yarın yine gidicem acaba gözükür mü merak ediyorum
u-akyz Eminebay 6+0 da gittim göremedi alttan bakayım dedi baktı öyle gördü daha sonra bir hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi 7+1 de gittim göbekten duyamadı kalp atıslarını var ama burdan duymamız cok zor küçük dedi istersen alttan duymak istersen için rahat ederse alttan bakalım dedi dedim olur tabi ikinci kez tekrar alttan muayene oldum kalp atışlarını öyle duydum cok şükür 😍 12+3 deyiz şimdi ☺️
Sahdormommy Tubaut teşekkür ediyorum bana direk alttan bakalım dedi göremeyince yani biley var şurda ama dedi emin olamadı
EnesEnsar Merhaba hanımlar bende doktordan geldim şimdi 6+4haftalık bebek var ama kalp atışını duymadık doktorum 2 hafta sonra gel dedi normal mi kalp atışı için 🤔
Agg0207 Sahdormommy canım çok normal karından gorunmez banada doktor 8. Haftaya kadar hep alttan baktı çok küçük çünkü
Sahdormommy Agg0207 çok teşekkür ediyorum bu aralar psikolojim çok hassas hersey takıntı haline geldi