Aysecan0335 Mello29 evet kuzum ben doktorumla görüştüm haftaya olan randevumu bugüne çektiler gidicem bakalım inşallah sorun yoktur teşekkür ederim her ihtimali dikkate almak lazım bu süreçte
Aysecan0335 Yagmurrr98 hiç bi sancım ağrım yok ama ya hissetmiyosam diye korktum ben de gidicdm bakalım neymiş ne değilmiş öğrenicem
DerininAnnesi35 Aysecan0335 bana da o haftalarda devletteki kadın doğum doktoru karnın çok sert dedi Bi dünya tahlil istedi falan. Erken doğuma sebep olabilir dedi. Kendi doktoruma gittim sonra. Bunu söyleyen gerçekten kadın doğumcu mu dedi. Magnezyum verdi doktorum ve bol bol su içmemi söyledi. Tabi sen yine git doktoruna. İçin rahat etsin en azından
handeserdes sağlık ocağındaki doktor ve ebe çok cahilce yorumlar yapıyorlar bana da. inanamıyorum. yüzlerine de vurmuyorum ama insan biraz mantıklı olur ya. siz devamlı gittiğiniz, güvenilir bir doktorunuz varsa onu ciddiye alın lütfen.
Aysecan0335 handeserdes kesinlikle . Hayır önlem için ya da bilgi vermek için söylesin canımı yesin ama 5 sn lik sertliğe direk doğum sancısı bu demesi beni aşırı paniklettirdi napcağımı şaşırdım o anda zaten tecrübesizim. Doktoruma başvurdum bugün gidicem😊
srnglcskn Aysecan0335 var böyle salakları bana da kordon dolanmış boynuna kalp atışı yavaşlamış hemen acile git demişti eşimle yüreğimiz ağzımızda gitmiştik hiç bişeyde yokmuş çok şükür cahil kadının bizi korkutmasıyla kaldı 32.haftadaydım bende. Kafan rahat etsin git hastaneye baksınlar biz ne desek boş bence ben hamileyken kimse beni sözleriyle rahatlatamıyordu illa gidiyordum o acile 🥲
Aysecan0335 srnglcskn ayy Allahım ya 🤦♀️ halinizi düşünemiyorum bile o an. Bugün gidicem doktoruma bakıcak 😊
handeserdes srnglcskn aklıma bir şey takılırsa ben de pek kimseyi dinlemiyorum. aslında kimseye de danışmıyorum, pek haberleri olmuyor. sadece doktorumdan duyarsam ok diyorum. doktorlar bunun için var zaten :)
srnglcskn Aysecan0335 sorma hatta tansiyonum yüksek çıkmıştı çok korktuğum için eşimde bebeğimle bana bişey oluyor diye korkusundan bayıldı hastanede ben ayrı sedyede eşim ayrı sedyede yatmıştı…daha kötüsünü yaşamamıştım o güne kadar🥺 doktoruna git aynen o seni rahatlatır ☺️🙏
srnglcskn handeserdes aynen öyle 9 ay zaten korkuyla geçiyor tek rahatladığım an bebeğimi ultrasonda gördüğüm an oluyordu 😊