Aysecan0335 Bet1 bugün hemşire söyleyesiye kadar hiç bişey hissetmiyordum aslında daha doğrusu farketmiyordum ama doktora gidicdm canım bugün bakalım ne diyecek, hayırlısı inşallah
Bet1 Aysecan0335 merak etme çok çok önemli birşey olsa bu zamana kadar doktorun da söylerdi sadece şöyle kasılmanin olduğunu magnezyum iyi gelir ayrıca sade maden suyu ve muz da destekler bilgin olsun
Fts-fts11 Aysecan0335 ben şuanda 32+6 haftaligim benim bebeğim de bu bir kaç gündür mideme yakın bir yerde taşlasiyor resmen yani doğum sancısı mi oluyor
Aysecan0335 myangelson yaa çok özür dilerim 😞😞 inan hatrlstmak istemezdim Allahım sabırların en büyüğünü versin kardeşim çok üzüldüm 😞 benimde 2 meleğim var cennette allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana da bana da bu acıyı yaşamış herkesede 🤲 hep dualarımda olcaksın isimin neydi
Aysecan0335 meltembal19 evet öyleymiş hazırlık yapıyormuş ama kontrol ettirmekte fayda var bakalım hayırlısı olsun hepimz için
myangelson Aysecan0335 estağfurullah canım ne özüru hiç aklimdan çıkmıyor ki zaten üzülme 😊 amiin Allah razı olsun 🤲🏻 Rabbim hepimize isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻 çok sağol canım Allah razı olsun ismim Ceren 🤍
Aysecan0335 Bet1 evet magnezyum baya rahstlatıyormuş doktoruma sorucam , tavsiyeler için de tşk ederim canıım
femme Aysecan0335 o ne ya . Elle nasıl anlıyor. Daha neler gorucez. Bu sabah bicok vaka da beb yaşadım. Devlet hastanesinde . Rabbım kötü insanlar ve bilincsizler ile karsilasirrmasin
Aysecan0335 femme şimdi okudum senin postuda dedim hatta noluyo diye , valla çözemedim ben doktorunudaa ebesini dee :) sağlıcakla alalm inşallah rabbime emanetler
Melekg Aysecan0335 çocuğu hissediyorum zaten o ara ondan kafama takmadım zorla çağırıyorlar yoksa gitmem insanı korkutuyorlar anca
hayalperest2310 Aysecan0335 hafif sertleşmeler birşey olmaz canım geçiyorsa son ayımdayım sürekli sert taş gibi mesela takma bazen çok patavatsız olabiliyorlar
hayalperest2310 Aysecan0335 okumuş cahil kısmı en azından karşıdaki hasta konuşurken cümleler dikkatli seçilmeli ki etkileyen oluyor illaki Rabbim akıl fikir versin ne diyelim bacım 🤷♀️🥰
myangelson Aysecan0335 bende çok memnun oldum canım benim Allah razı olsun sende benim dualarimda olacaksın rabbim sağ salim zamaninda ve kolaylıkla evladını kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤍🤍🤍