Dsmsylu Herkese merhaba 11 haftalık hamileyim:)) ama gebeliğim çok kanamalı geçiyor 3 gün önce durmuştu dün yine kırmızıya döndü akıntım süreci bu şekilde atlatan varmı acaba ? Birde bu hafta bel ağrısı, karın ağrısı çeken varmı acaba
ikizkusannesi Dsmsylu 8. Haftadan 14. Haftaya kadar bitmeyen kanama ve lekelenme ile ikizlerimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım darısı başınıza ilaçları düzenli kullanın progestanı aksatmayın ve bol bol dinlenin iş yok stres yok🥰
Durucan Dsmsylu merhaba öncelikle geçmiş olsun hemen hemen aynı durumu şuan yaşıyorum. Durumunuz nasıl nasil oldunuz?
Dsmsylu ikizkusannesi inşallah bu şekilde olur çok ama çok korkuyorum işe geliyorum ama oturuyorum rahat bir işim var korktum bugün progestronun iğnesini yaptırdım ben birde 9. Haftada farkettim bebişi kullandığım ilaçlar vardı o zamana kadar şimdi çok korkuyorum
ikizkusannesi Dsmsylu korkman normal canım ben de korkardım ama şimdi olsa yine Eendişe ederim ama tabi ilki gibi değil.Eğer kanama kesenin içinde değilse benek sağlıklı hiç bir sorun yok diyorsa hiiiiiç endişe etme bunu normalleştirmeye çalış zaten kanama en fazla 15. Haftaya kadar oluyor sonra kendiliğinden kesiliyor.Çoook tanıdığım kanamalı gebelik yaşayan arkadaşım oldu hepsi de sağlıklı doğum yaptı
Dra21 Dsmsylu progestanı rektal mı fitil olarak mı alıyorsunuz doktor banada rektal al dedi ama emin olamadım bir sorun yaşadınız mı
Dsmsylu ikizkusannesi içimi rahatlattırdığınız için teşekkür ederim o kadar panik yapıyorum ki iki damla kan bile gelse hastaneye gidiyorum
runkli0606 Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar Bende 22+3 haftadayım bugün tuvalette peçeteye akıntıyla beraber bir damla çok afedersiniz sümüksü kan geldi ama başka yok sadece o kadar kasıklarımda batma var bir haftadır endişelenmelimiyim?