Kyyznkyyzn Merhaba adet tarihime göre 7+5 haftalığım ama ultrason da 5+5 görünüyor dedi bebeği yeni gördük ama kalp atışı için haftaya gel dedi doktorum aynı durumu yaşayan var mı merak ediyorum
Rabis0446 Kyyznkyyzn bende de aynısı oldu bir hafta falan vardı arasında çok telaşlandım şükür iyiyiz duyarsın sende Allah’ın izniyle 🥰
anneoluyoruuumm16 Kyyznkyyzn çok özür dilerim ama şükür çektim bu yazıyı görünce. Adet tarihim 3 gün geçti HCG 4.88 çıktı. Üzülüyordum düşük diye. Sat göre 4+5 gebelik pazartesi tekrar kadın doğuma gidicem. İnşallah benimde geç döllenmedir ve bebeğim vardır 🧡
Dilaulgen Kyyznkyyzn bı sıkıntı yoktu doktor sorun olmaz demişti kontrole gidicem daha herşey Yolunda gider inşallah
Kbst Benimde o haftalarda 2 hafta küçük görünüyordu geç döllenme demişlerdi şu an 1 hafta geriden geliyor 16 haftalık olması gerekirken 15 haftalık
Seter Kyyznkyyzn merhaba benimde ikinci hamileliğim geç döllenme 6 gün . Ultrason tarihine göre gayet güzel ilerliyoruz nisanda detaylım var.
Adyokisimsiz Kyyznkyyzn benimde 11 gün fark var 21 haftalık oldum hâlâ değişmedi genelde kız bebekler geç dollenir benimki de kıza benzetildi:)