edanurrrrrrrrr Evleneli 19 gün oldu , son adet günüme göre 13 gündür adet olmuyorum test yaptım pozitif çok mu erken doktora gitmek ya da ne zaman gitmeliyim ?
Yagmurr1 edanurrrrrrrrr hastanede bi kan testi de verin gebelik için hcg 2000 falan olduğunda genelde kese de gözüküyor kana göre randevu alırsın canım
edanurrrrrrrrr alparslansmother test yaptım pozitif çıktı çift çizgi yanı bunun üstünden de 3 gün geçti
Sumeyye55 Benimde adetim 4 gün gecti testtim pozitif çıktı . Kan tahlilinde 347 çıktı değerim 1 2 haftalık dendi doktora 13 Nisan da gideceğim
alparslansmother edanurrrrrrrrr 4.5 haftalik olabilirsin vitamine falan baslatiyolar hemen git bence hevessiz gibisin istemiyo muydun
Meltemgunes Git mutlaka bir sorun varsa hemen müdahale edilir folik asite başlarsın hemen troid e bakılacak
edanurrrrrrrrr alparslansmother abla ama evleneli diyom 19 gün oldu 😂😂 son adet günüme göre hesaplanmaması lazım doğru değil
alparslansmother edanurrrrrrrrr son adetin ilk günü 13 eylulde oldum mesela 16 da bitti ama 13 den hesaplaniyo benim 28 hafta 2 gun mesela
Gamze_cnky edanurrrrrrrrr farketmez , 19 gün önce evlenmiş olsan da adetinin ilk günü baz alınır. Atıyorum 1 ocakta evlendin , son adetin 15 Aralık. Hamileliğin 15 Aralık gününden başlar.
edanurrrrrrrrr alparslansmother ultrasondan anlaşılmıyor mu cihazın zaten kendi ölçüye göre haftayı bulmuyor mu ben mi yanlış biliyorum 5 hafta olursa yanlış anlaşılcak 2 hafta 5 günlük evliyim daha
Gamze_cnky edanurrrrrrrrr halk anlamayabilir bunu evet sen de söyleme suan , İlk geceden hamile kalan çok , 2 aylık olunca 2 aylık dersin.
edanurrrrrrrrr Gamze_cnky o heycanla söylendi maalesef:( doktora son adet günümü bilmiyorum diycem test üstünden yola çıkarak geldim diycem
Gamze_cnky edanurrrrrrrrr böyle bi kaygın varsa söyleme şimdilik , biraz büyüyünce söylersin. Şu kadar haftalık deme. Görünmedi kese vs de geç , 2 ay geçince 2 ay dersin. Hayırlısı , erken olmuş bebiş 😊
Cinarsaitinannesi edanurrrrrrrrr doktora doğrusunu söylemelisin herşeyin düzenli gitmesi için cevrene dugun gununden itibaren söyle
edanurrrrrrrrr Gamze_cnky evet çok erken oldu hemde bu kadar erken olması beni şaşırtıyor söyleceğim insanlarıda şaşırtacaktır garip ruh hali içerisindeyim