Gokce90 5+3 hamileyim kesede göründü fakat bende ne bulantı var ne de yerleşme kanaması oldu sadece uyku var acaba sıkıntı mı var ilk hamileliğim bilmediğim için soruyorum herkeste bulantı ve yerlesme kanaması olmak zorunda mı
Aysegul57 Gokce90 8 haftalık gebeyim sürekli Miğdem bulanıyor işe giderken gelirken evdeyken her an sürekli Miğdem ağzımda bence şükret yerinde olmayı çok isterdim umarım bundan sonrada bu şekilde ilerler bu zorlukları yaşamazsın 🥹
Cgdm07 Gokce90 herkeste bir olmuyor nende mesela çok oldu uzun bı sure sadece açma yiyebildim zeytinin kokusu bile iğrenç geliyordu yerleşme kanaması bende de olmadı değişiyor herkese göre
Yagmurr1 Gokce90 8+1 im bende de 7 den sonra başladı geceleri kusuyorum sürekli gündüzleri de sürekli midem yanıyor yerleşme kanaması bende de olmadı sıkıntı yapma herkeste Farklı oluyor 🥲
Mochi Gokce90 her hamilelik farklıdır. İlkinde hiç bir belirti yaşamadım çok rahat geçirdim. Şimdi 6 haftalığız daha öğrenmeden önce baş dönmesi koku hassasiyeti başladı birkaç gündür de ara ara bulantım var🥲