DeustchBurcu bademli_puding bir kızım var adı Nefes Mila yine kızım olursa Güneş Lina olacak inşallah, erkek olursa da isim hakkını babaya verdim, smalamaz inşallah 😂
gunesinannesi_ bademli_puding henüz cinsiyeti belli değil ama kız olursa Güneş Öykü erkek olursa Miran 💖
Happymomleyla Fik cennet bahçesi diye yazıyor internette Hz. Adem ve Hz. Havva’nın dünyaya gönderilmeden önce yaşadığı yer dini olarakta caiz yazıyor ama bilemedim siz neden öyle dediniz şimdi🫣
Fik Happymomleyla Bende Aden Lina olarak düşündüm de Kur’an’ı Kerim mealine bakayım dedim şok oldum 🥲
2bebegim H_a03 oğlumun adı Ömer Barış,kız kardesinin ismini kendi baş harflerinden istiyor😅🤦♀️ Öykü Buğlem di Buglemi eledik. Şimdi Öykü Bera , Öykü Beren, Özge Bilge , Özge Begüm bakalım hangisi olacak 🤷🏼♀️
Babyykmz Fik benim eşim ek is olarak kameramanlık yapiyor normal düğün cekimlerinede gidiyor, kilisideki düğün ve vaftiz çekimlerinede ben aden ismini begendigimi soyledigimde çoğu vaftiz edilen cocuklarin adı aden katiyen koymam demisti. Aden dışında ne begenirsen koy demisti
Happymomleyla Fik çok teşekkür ederim gerçekten bilmeden çocuğuma ne koyacakmışım Allah korusun sağ olasın lilya zambak çiçeğiymiş bu da güzel leyla adım bana da uyuyor gibi ama çok yabancı duruyor sanki değil mi
Babyykmz bademli_puding cinsiyet daha belli degil fakat su isimler arasinda dönüyorum kız olursa karla veya Avesta erkek olursa esimin ismiyle uyumlu olsun istiyorum o yuzden kutay dusunuyorum. Isim konularini esim bana birakior