cahillesohbetikestim Saziye58 oğluşumun adını gördükçe mutlu oluyorum. Forumda tek bizdeydi şimdi daha çok görmeye başladım 🤣💙
Tugbaaa34 @GSerra_ bizde Serra vermeyi düşünüyoruz Zeynep Serra çok güzel ama ailemizde zeynep çok o yüzden öykü serra düşünüyoruz fikir sormussunuz yazmak istedim 🌸
GSerra_ Tugbaaa34 teşekkür ederim ama babamız Türk isimlerini çok seviyor o yüzden gökçen istedi bende kuranda geçsin istedim serra olsun dedim ikisini birleştirdik miniğimizin ismi yastığına yazıldı bile 😇
GSerra_ Tugbaaa34 aslında benim hayalim küçüklüğümden beri zeynep serray dı çok güzel uyuyor ama babamızında isteği olsun diye gökçen koyduk başına
Yase- bademli_puding Erkek olursa -Barlas Egemen 💚 Kız olursa - Alya Zeynep - Eylül Asel - Ela dahada var kararsızız eşimle 😂
minikbirseyler76 dedanur asıl oluyormuş yiğit Aliler acaba bende Asil Ali düşündüm ve Yiğit Ali arasında kaldım
Happymomleyla ikiprensannesi__ oyyy maşallah Allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün inşallah 🥹🙏
Bathy21 B_Senbulut 15 haftalık şuan eylül ortası 40. hafta ama ben zannetmiyorum ağustos sonu eylül başı gelir. 😁