Gulcan0511- Bebeğin cinsiyeti özel hastanelerde en erken kaçıncı haftalarda netleşir 💙💕 Tecrübelerinizi yazamısınız ? Ctesi kontrolümüz var tam 14 haftalık oluyoruz kesinleşir mi sizce ?
Mlsayca_07 Gulcan0511- ben 13 haftada ogrendım hiç yanılma payı falan da yoktu doktor direk erkek dedi halada erkek 😂
1asel-duru Gulcan0511- bana devlette 15 haftalıkken gittiğimde erkek tahmin ediyorum kesin değil demişti 20 haftalıkken kesin erkek olduğunu öğrendik özelde de o haftalarda söylerler sanırım çünkü devlet hastanesi biraz geç söylüyor kesin olarak görünceye kadar ya da detaylı ultrason da belli oluyor
Nazlimom Gulcan0511- ilkini tahmin etti ben söylemesini istemedim cinsiyet partisi yaptığım icin erkek cinsiyetide
Gulcan0511- Mlsayca_07 🤭 ayyyy dimiii bana 12. Haftada erkege benzıyo dedı ctesı 14 hafta oluyoz o zman kesın soler
Gulcan0511- 1asel-duru özelde daha erken soluyolar bıde erkek hemen belli olurmus sanırım yoksa tahmınde bulunmazdı hadı bakalm hayırlısı
1asel-duru Gulcan0511- evet erkek bebek daha erken belli oluyor kızımda 5 aylıkken öğrenmiştim hepimiz sağ salim kucağımiza alalım inşallah