Enfalll123 @Sibelcfc inşallah ben sezeryandan korkuyorum Allah yardımcımız olsun inşallah normal doğum olur .
Ozgekcdgoztrk yasolinko kordonuyla karıstırmiyorsam erkek dedi bakalım 11 inde randevu var netleşir 🥰
Zumra_elif61 Sibelcfc ha di yaa😭😭😭 sağlıklı olsun da artık rüyama bile kız giriyor o kadar kendimi kıza odaklamışım 😂
Tubaemirmustafa dilarabasciftci kızım olsun coooook istiyorum 😍 oğlumda kendini 16.haftada göstermişti 😂 haber veririm size 😊
binnur64 Oznur28 bu ayın 6 sında ayrıntılı randevumuz normal doktor muayenesinde söyledi doktor ben inanmayınca ayrıntılıda da netleşir dedi 😅
Oznur28 Kalbiimde2can hadi inşallah 😃 benim de bir kızım var bir de oğlum olacak Allahinnizni ile . Senin ilk gebelik mi
Cananbztk Busra2017 yaa cok geçmiş olsun inşallah birseycik olmaz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
esra1791 White_fairy21 ilk oğluma 12. hafta da öğrenmiştim şuan 12 +3 teyim yarın kontrolüm var inşallah öğreniriz 😍
esra1791 White_fairy21 doktorum %70 kıza benziyor dedi ❣️ bir oğlum var 15 aylık birde kısmetse prensesimiz olucak ❣️🙏😍