Tahamine7341 Var mi kizlar cumartesi sezeryan olcam ama yanma var bölge de bebeğe gecer mi diye tedirgin oldum
Btlklnc Tahamine7341 bende enfeksıyon vardı canım bebege gecti sanırım 5 gün antıbıyotık tedavısı gördü insallah gecmez sizin
ipekmom_ Tahamine7341 sirkeli su ile taharet yap canım iyi geliyor, benimde 15gğn var doğuma, enfeksiyon çok yüksek çıktı 2 antibiyotik 1fitil verdi öyle baya düzeldi
uzlet Tahamine7341 ben 35+4 de doğum yaptığımda mantar enfeksiyonu vardı gerçi hamileliğim boyunca yaşadım diyebilirim sürekli tekrarlıyordu normal doğum yaptım ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım küveze girmedi hiç kızım
Slaedz Bende mantar enfeksiyonu vardı ama akıntı harici yanma koku vs yoktu sezeryan doğum yaptım bebeklerim küvezde sanırım geçmemiş
mucizem___ Slaedz bende de mantar enfeksiyonu var cok ugraşıyorum düzelmek İcin kendimi gectim bebeğime bulaşmasın sırf o yuzden küvezde kalsın istemiyorum normal dogum yapabilir miyim mesela
Aspenya44 mucizem___ enfeksiyon varsa çok riskli bebeğe kesin bulaşır . Dikkat et tedavi ol normal doğum yapmak için en önemli olan şey enfeksiyon