Hediye_00 Kızlar gyno Ferro sanol kullanıp tuvalettinde değişiklik olan varmı afedersiniz ama simsiyah olması normal mi
Sevval0308 Hediye_00 neredeyse tüm kan ilaclarinin yan etkisi diski renginde değişikliktir cnm hepimiz yaşıyoruz yani :)
gneak Hediye_00 ben de seninle aynı ilacı kullanıyorum. Simsiyah gerçekten. Doktora sordum çok normal öyle olacak zaten dedi.
izlmisik-16 Çok normal hatta bende kabızlık ve mide bulantısı bile yaptı. Doktorum doğumdan sonrasına kadar kullanmam gerektiğini söylediği için her ay 1 kutu yazıyor 😭😭
Hediye_00 izlmisik-16 yaa banada iki kutu yazmış yeni basladim öyle sorunum yok ağrım felanda sabah görünce şok oldum bende kabızlık değil tam tersi ishal yaptı 🤷🏻♀️
izlmisik-16 Hediye_00 ilacın devamı gelir bacım bu doktorlar hep böyle 😂😂 bu arada vücut bi süre sonra alışıyor merak etme
Hediye_00 inciata yaa valla bende aynı nasıl korktum buraya soruyum dedim netten bakınca saçma sapan korkunç şeyler çıkıyor karşıma iyice tedirgin oluyorum
Hediye_00 izlmisik-16 ay tam onu sorcaktim valla ne kadar süre böyle devam eder acaba diye 😅 kullanmaya gerek kalmasa keşke ama işte bebek için mecburuz 🥰🙈