Mayamama Merhabalar, 4. ayımdayım spor yapmak istiyorum, hava güzel olduğunda yürüyüş yapıyorum. Bazen de dışarı çıkmak istemediğimde evde spor yapmak istiyorum, takip ettiğiniz spor hocaları var mı? Youtube önerileri varsa alabilirim ☺️ şimdiden teşekkürler
Canimucizem Mayamama yürüyüşlere başlamayı o kadar çok istiyorum ki 12+5 oldu bugün ağrılarım hala geçmedi ayakta biraz durayım kötü oluyorum hala daha her gün annem gelip yardım ediyor yemeğimi temizligimi yapıp gidiyor Allah razı olsun kendi işimi görmeye o kadar alışkınım ki asla alışamadım bu duruma ne zaman geçer acaba evimin işini yapayim yürüyüşlere baslayim 🥲🥲
Tiiffany Mayamama Senelerce evde ebru şallının plates yaptım Cok etkili selülüt içinde birebir haftada 2 veya 3 kez kafi. Gercekten inceliyorsunuz 36 bedeni görmüştüm
Oykum_06 Mayamama ebru karaduman yapıyorum spor acayip etkisi oluyor. Yürüyüş yapamıyorum kızım var dışarı pek fazla çıkartmak istemiyorum havalar soğuk çünkü. Evde bol bol cardio haraketler yapmaya çalışıyorum
Mayamama Canimucizem inşallah en kısa zamanda daha iyi hissedersin, hamişliğin keyfini çıkartmaya başlarsın 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Mom0667 Merhaba bende açık havada yürümeyi seven biriyim ama havalar malum kar bile yağdı buraya. Haftada 2 gün toplam üç saat hamile yogası dersine gidiyorum yeni başladım dün de YouTube da elçin demireli keşfettim evde yürüyüş ve hamilelere yönelik egzersiz videoları var bir inceleyebilirsin 🥰
Aynenkanka Mayamama en güzeli yürüyüş merdiven inip çıkma. Youtube dan videolar çok sağlıklı olmayabilir hamile pilatesini iyi bilen biri olmalı her hareket her haftaya ve her gebeye uygun değil kafanıza göre yapmayın derim