Busraburak bi zararı olur mu karnımda çatlak olmaya başladı doktorum pek bişi demiyo bende son gittiğim kontrolde aklımdaydı orda söylemeyi unuttum eve gelince aklım başıma geldi 😐 illa doktora danışmak mı lazım kendim alsam kullansam bişi olur mu
GamzeTopluKk Busraburak kendim araştırdim aldım,sinoz kozmetik ten biomarks kreminini aldim ,26. Haftadayim şimdilik iyi gibi kullanıcı yorumlarıni okuyup aldım memnunum
asilsmom Busraburak dr un büyük ihtimalle lierac tavsiye edicektir ztn bende bu jel i kullaniyorum ama hindistan cevizi yagi da cok iyi geliyormuş🤔
eminehilise Doktorunuz sormazsanız söylemez genelde. Çatlaklar oluşmaya başladıysa lierac kullanın. 2 çeşiti var, ikisini birlikte kullanın.
Agg0207 Lierac ve mustela bana çok pahalı geldi belli bi süre sonra günde iki üç kez kullanıyosn bol bol ben frei öl çatlak yagını kullandım uni mom ve biomarks üçündende çok memnun kaldım daha çatlamadım 34. Haftanın sonundayım
Miray06 Bebe yağı kullanabilirsin yada kakao yağı sabah akşam ben 33 haftalık gebeyim şu an için çatlağım yok....
Mltmstf Ben fındık yağı ve kayısı yağını karıştırıp kullanıyorum henüz 24 haftalık hamileyim şuan karnımda çatlağım yok sonrası içinde umarım iyi gelir.
deletedmom6295 hindistancevizi yağı kullanıyorum. annem ve ablamda çatlak oluştuğu için açıkçası çok korkuyorum bu durumdan. 32. haftada henüz çatlak yok ama ablamın 8. aydan sonra olmuş çatlakları o zamana kadar hiçbir şey yoktu dedikçe bir afakanlar gelmiyor değil🤔
Yasminadem Busraburak arkadaşım var ebe onun ve bi doktorun önerisiyle mama bee diye ithal bi krem var onu aldım 38. Haftaya giriyorum hiç çatlamadım biraz pahalı ben internetten bulmuştum