Yagmr000 Ayse001000 lavaboya gittiğim zaman pıt diye bir sesle baktım suyum patladı 😁idrarınızı yaparken tutabiliyorsunuz ama bunu tutamıyorsunuz sanki bardaktan su boşalırcasına geliyor
Bet1 Ayse001000 inanılmaz çok geliyor öyle idrar gibi değil yani ben gece uyurken bı anda geldi fışkırdı yani sanki üstümu giyindim hemen battı zaten tekrar giydim oda aynı şekilde bı daha değiştirip ped taktım 2 adet oda gidene kadar üstüm dahil ıslandı. Bembeyaz kokusuz bir şey ve asla tutamıyorsun
kubra454 Bir önceki doğumumda sancım ve açılma yokken direk suyum geldi idrar gibi değil tutamiyorsunuz istsenizde çok net anlaşılıyor merak etmeyin gelirse anlarsınız ve ara ara gelmiyor bildiğiniz çeşmeden akar gibi gelmişti bende
Yagmurcmn Hep merak ettiğim bir konu ya farkedemezsem diye peki bir sızlama bir ağrı oluyomu gelirken duş alırken falan farkedemezsek
Egeliburcu Farketmemeniz imkansız birden çeşme gibi akıyor ustunuz yağmurda ıslanmış gibi sırılsıklam oluyor rahat olun
melek79 Çişimizi yaparken yavaş yavaş geliyor ya bunda direk boşalıyor😂😂 tutmanın imkanı yok balonu düşün içi su dolu, bi agzından akıtmak var ( o çiş yapmış oluyoruz) birde patlatmak var. Su dolu balon patlamış gibiydi