Merhaba kızlar ben 30 Kasım’da 23 haftalık besizlerimi doğurdum malesef bebeklerimi kaybettim bir tane bebeğim 14 gün yaşamış olsa da hayata tutunamadı. Acısı çok taze 4 ay olacak ve sezeryanla doğum yaptığım için beklemem gerekiyor ama ben tekrar hamilelik düşünüyorum sabretmek zor oluyor besizlerimde aşılama yılıyla gebe kaldım ne kadar Rabbim nasip etmiş olsa da doktor hatası olduğu gerçeğini aklımdan atamıyorum çünkü ne bir uyarı ne bir ikaz edilmedi ve çok fazla yumurtam gelismesini görmesine rağmen tedaviyi devam ettirdi beşiz olduğunu gördüğünde de tek söylediği üç tanesini aldiracaksin ne kadar basit degilmi söylemesi doktor için bir anne hangi bebwgimi secerki ölmesi için ki zor ulaşmışken Allah’a tevekkül edip devam ettik ve doktorların ilgisizliği ve bakmak istemeleri sonucu bir çok piskolojik sorunlarla hastanede yaşanılan serüvenlerle ağlaya sizlaya bitti. Veya bittiğini sanıyorum o yüzden birşeylere tutunmak istiyorum oda ismiyle aynı olacağı yeni bebeklerim olsun diye benim sorum sezeryan.sonrasi ne kadar süre beklemeli veya 6 aydan sonra gebelik düşünüp sorun yaşayan oldumu çevresinde olumsuz durumlara şahit olan veya olumlu yardımcı olursanız çok sevinirim