Canimucizem mine3444 ilk zamanlar hep kullandım çünkü doktor çağırdı hep beta takibi yaptık 2 günde bir gittim 1er hafta arayla kese kalo atışı görmüş olduk o zamanlar baya faydalandım şimdi iki haftada bir gidiyorum ayda bire düşürecek artık sanırım hakkım olsa bile doktoru gidip neden darlayim eğer bir şikayetim yoksa tabi
EdaNur_3007 mine3444 ilk defa duyuyorum böyle bisey olduğunu doğum paketi alanlar için geçerli mi yoksa 1 kere ücret verip muayne olduktan sonra 10 içinde tekrar mi gidebiliyoruz
arirangg EdaNur_3007 Hayır herkes için geçerli. Diyelim bugün ücret ödedin muayene oldun. Bugün 1. Gün sayılıyor 10 gün içinde ücretsiz kontrol hakkın var
yask EdaNur_3007 muayene gününüzden itibaren (muayene günü 1. Gün sayılıyor) 10 gün içinde olacağınız muayene kontrol muayenesi sayılıyor. Girişte kontrol muayenem var derseniz o şekilde kayıt açıyorlar zaten sistemde kontrol muayenesi hakkınız olup olmadığı görülüyor
ozley mine3444 ultrasona çok sık girmek iyi değilmiş diye okumuştum. O sebeple gerekmedikçe gitmiyorum açıkcası. 😂 zaten 3 haftada bir çağırıyor doktor.
Ayse0885 Özelde ve devlete gittiğin tarihden itibaren 10 iş günü içinde kontrol hakkın var bazen kan idrar verıyor mesela sonuç gösterecek sıra almadan vs her ikisinide gitme hakkın var özeldeki doktorum hep çağırıyor kontrole gel diye kan testi olsun olmasın
Nurse2018 mine3444 gitmiyorum zaten çalıştığım için haftasonu gidiyorum 10 gün içinde 1 hafta sonrasına denk geliyor gereksiz 😁
mistocookie mine3444 evet kesnlkls asla kaçırmam, bir ton para veriyorum sjsjsjsj, doktorum da gel diyor
arirangg mine3444 Benim doktorum 1 ay sonra çağırdı hep. Ama ikili tarama, üçlü tarama zamanları ve kan tahlili sonuçları göstermeye 10 gün içinde çağırıyordu. Bebeğe de zorla baktırıyodum kalbi atıyo mu 😀
mercimekkoftesi1 Bu zamana kadar hep ay da bi kere gittim, doktorum o şekilde çağırdı. Ama artık son haftalara geldiğim için haftada bir çağırıyor o yüzden bi hafta bedava bi hafta ücretli gidiyorum
Mlsayca_07 mine3444 ohaa ya 34+4 haftalığım ve bunu şimdi öğreniyorum olamazzzz 🤭 nasıl oluyo yanı bız 10 gün içerisinde tekrar gıtsek para vermıyor muyuz ee bunu bize kımse soylemedı bız her gıttıgımızde resepsıyona ücreti verip öyle gırıyıruz eğer 10 gün içerisinde gıtsek resepsiyondakıler mı dıyo ucretsız kontrol dıye yoksa doktor mu onu ayarlıyo off ya canım sıkıldı 😂😂😂
myangelson Mlsayca_07 evet girişini yapıyor para almıyor doktorun yanına geçebilirsiniz diyordu bana direk 😅
mine3444 Mlsayca_07 bugün gittin diyelim. 10 gün içinde hastaneyi arayıp kontrol randevusu alacam de ve al. Bedava 👌 9 veya 10. Günde git işte 🥰
TugSozTan Evet hakkımız var ama biz gerekirse gidiyoruz ya da doktor çağırırsa aylık rutinlere mutlaka gidiyoruz ama kontrole gerekirse gidiyoruz
myangelson mine3444 gitmiyordum doktor yoğun bir doktor zaten boşu boşuna başka kişilere mani olmayayim ki zaten doktor da kızar sürekli niye geliyorsun diye 😅 ama acil bir durum olduğu zaman falan ya da kafama birşey takıldığı zaman giderdim tam 9. Veya 10. Gün 😅 hele bir keresinde bir durum oldu kontrol muayenesine gittim sonra 2 3 gün sonra doktor yine çağırdı 2 kere kontrol muayenesine gitmiştim😅
minikmelegim_ myangelson keske herkes bu düşüncede olsa. İşte o zaman kapılarda bu kadar sıra olmaz doktora da ekstra iş yükü olmaz
Bestegeren myangelson her gittiğimde ödüyorum artık 3 haftaya döncez sanırım o yüzden paket anlaşasım var