Gamzedmrr Haftamızdayız gece 3 de sancım başladı suyum geldi suan 3cm açılmayla hastanede doğurmayı bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen tedirginim biraz 😰
MugeGuness Gamzedmrr Allah yardımcın olsun canım su gibi doğumun olsun, sağ salim kavuşun inşallah🙏❤️
1anne2bebek__ Gamzedmrr rabbim bir avazda su gibi doğum nasip etsin inşallah. Bol bol dua et rabbim yanında 🤲
2-bebisannesi Gamzedmrr Allah bir solukta kurtulmayı nasip etsin inşallah sağlıcakla kavuşun miniginize🙏🥰
El123 Rabbım bu mubarek geceler hurmetıne yardımcın olsun hızla aclman olsun hemcecık bebısın saglkla al kucagna ınslalah 😍
hknbsrsura Gamzedmrr sağlıkla kavuşun İnsaAllah bebeğinize Allah’ım hayırla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin 🤲🥰
Gamzedmrr Doğurdum kızlaaar zor oldu ama çok şükür bittiii 😍🥰 rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah
1anne2bebek__ Gamzedmrr postunu gördüğümde kendim aklıma geldim. Bende senin gibi gecenin aynı saatinde su nişan gelmesiyle hastaneye gittim. 🥹. Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim. Öp kokla pamuğunu benim yerime 🥰🫶🏻
Gamzedmrr 1anne2bebek__ allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍😍😘❤️🥰mis gibi kokuyor tarifi yok bu duygunun kokunun 😍