sudamlasi Nida39 ilk dozda 3 gün ağrım oldu gece yatarken ve kolumu havaya kaldırınca onun dışında ağrı olmadı 2.dozda hiç ağrım olmadı.
Tazeanneadayi Nida39 korkutmak istemiyorum herkesin farklı farklı oluyormuş ben sadece bende olanı söylüyorum benim yaklaşık bir hafta çok fazla ağrıdı kolumu nerdeyse hiç kaldıramadım 2.dozu daha yaptırmadım ama inşallah yine öyle olmaz
Nagihan1 Nida39 2 gun once oldum yapilirken hic hissetmedim bir sure sonra hafif agri oldu oda sadece kolumu kaldirirken. Dayanilmicak gibi degil tabiki
Ozlmminiko Bugun ikinci dozu yaptirdim. Ilk yaptirdigimda bir gun sonrasinda agrim baslamisti 😁 bakalim bunda ne olacak bekliyorm 🤪
burcuozturk Bende salı yaptırdım ilk güm bişey yoktu 2. Güm ağrıdı üstüme yatamadm havaya kaldırınca falan ben 2. Doz yaptırmıcam ztn bi tanesi 5 yıl koruyormuş
Ozlmminiko burcuozturk malesef o sekilde degil. 2 doz dogumdan once 3. Doz dogumdan uc hafta sonra oluyormus ve hepsini yaptirirsan 10 yil korumasi varmis. Bir tanesi bes yil korusa bu kadar cok vurmazlardi sanirim 🙄
GamzeCan Nida39 3 gün falan kolumu havaya kaldırınca ya da uyurken kolumun üstüne yatınca cok ağrım oluyodu, bugunde 2.dozu vuruldum bakalım ne olacakk🤷🏻♀️
Selim_Alparslan Nida39 ben oldum canım 3 hafta sonra tekrar 2. Dozu olacağım . 2 gün kolum çok ağrıdı ama oynamayınca ve kolunu zorlamayınca ağrımıyor birde üstüne yatma 🙂