minik-2610 Kızlar anne karnındaki bebek her 2 saatte mi 10 kez hareket etmeli gün içerisinde toplam 10 hareket mi
ebrutrn minik-2610 Rica ederim endişe etmeyin her gün hareketliliği az ya da çok olarak değişebilir içiniz rahat olsun bi gün çok hareket ediyorsa yarın az edebilir yani 😊
minik-2610 ebrutrn 2 gündür hareketlerini hissediyorum fakat az. 5 yıl sonra tedavi ile hamile kalabildim o yüzden çok endişeleniyorum :(
ebrutrn minik-2610 sizi anlayabiliyorum ama panik yapmayin bende bebeğimin hareketlerini az hissediyorum bu sizi rahatlatır umarım
elizanakbulut minik-2610 şimdi bile doktora gidebilirsin acilde ki doktor doğum servisine yönlendiriyor ordan nst ye bağlarlardı benim beneğin suyu az çok gittim geldim geceleri
Mucizebebekelif1 Bende 21 haftalık hamileyim arada öyle hissediyorum çok sık değil insan tedirgin oluyor ama bence normalmiş ya burda okuduğum kadarıyla
Tahamine7341 minik-2610 ever gün içinde farklı zaman diliminde 10 hareket 2 saatte 10 hareket saymak cok mantıklı değil ki yeri geliyor uyuyorlar
elizanakbulut minik-2610 evham yapma bende yapmadım üzülmedim de en azından öyle davrandım yani müsaitsen imkanında varsa gidebilirsin :)