ElifMasalll enbatoklu takvimim diye bir uygulama var istersen onu indir orada gebe kalma ihtimali yüksek,orta ve düşük günleri belirtiyor. Bir de sabah saatlerinde ilişkiye girilmesi öneriliyor
Sevgi56 enbatoklu gün aşırı yada iki güne bi yeterli. sperm zaten 2-3 gün canlı kalabiliyor ilişkiden sonra
enbatoklu Sevgi56 ne zamana kadar iliskiye devam etmek gerekiyor peki? Yumurtlama döneminde 1 hafta mı ?
Medinehnm enbatoklu adet bitimi temizlendiğinizde başlayın ikişer üçer gün ara ile adet gününüze kadar düzenli ilişkiye girerseniz yumurtlamaya denk geliyor her türlü
Elisa46 enbatoklu ayrıca yüksek doğurganlık dönemi içinde gün içerisinde bikaç kez ilişkiye girebilir, ilişkiden sonra popo yukarıda kalacak şekilde bi yastık yardımıyla yapabilirsin uzan kalkma. Sıcak suyla duş alma ve ilişkiden hemen sonra girmemelisin
ferhpnar enbatoklu bana doktor adetin ilk gününü sayarak 9.11.13.15. günler demişti yani bi gün var bi gün yok şeklinde
Songuleyup enbatoklu kesinlikle takvimim uygulamasini indirmelisin ilk once ben cok faydasini gordum yumurtlama gununu birebir dogru gosteriyo reglinden sonraki 11.gunde yumurtlamanin tap yaptigi gun sayiliyor ogunu es gecmeyin hakkinizda hayirlisi Insallah.
turkuaz_ enbatoklu biz hergun yaptık 🤣 öğlen akşam fark etmedı . 8 ay ona buna dıkkat ede ede hamile kalmadım. En son hergun yaptık o ay haöile kaldım
dilay_06 enbatoklu folik asit kullan, yumurtlama dönemini regl uygulamasından girersen o sana söyler o günlerde 1 er kez içe boşalmalı ilişkiye gir ve bol bol hayırlı sağlıklı evlat için dua et benimki aynı ay içinde oldu.
Lavinyaa8 enbatoklu ovulasyon testini öneririm böylece gün düşünmek zorunda kalmazsiniz yumurtladiginiz günü bilirseniz daha kolay olur