Hep burda okuyordum asla bana sıra gelmeyecek gibiydi ama geldi🤲 nst sonucundaki sıkıntı sonucu 35+6da sezaryenle doğurdum. Normalde verilen günden 2hafta önce oldu. Acil şekilde iki saat içinde bebeğim kucagimdaydi. Aslaa korkmayın. Okuduklarim dinlediklerim yüzünden tir tir titreyerek girdim doğuma.
Belimde yapılan iğneyi inanın asla hissetmedim. Ki canım çok tatlıdır damar yolu açılırken ağlayan insanım. Anında bacaklarınız uyuşuyor zaten. İğne oldum 1 dk içinde doktor korkma şuan muayene ediyorum dedi. Tamam dediğim an bebeği gösterdi meğer doğmuş. Bebek gidince ben asagida yarım saat daha kaldım. Hicbir şey hissetmedim yine. Sadece tam çıkarken midem bulandı kustum rahatladim. Onun dışında ne ağrı ne sızı. İlk ayağa kalkarken tabiki acıdı ama anlatılan gibi korkunç değil. Adet sancisinin biraz daha fazlasını düşünün. sürekli yürüyorum o da baya geçti. Sondayi uyusunca takıp cikardilar. Karna bastirma işini de uyusukken yaptılar. En korktuğum detayları yazıyorum ki korkanlar korkmasın 😁 bebeğim şuan yanımda uyuyor. Rabbim hepinize rahat sağlıklı doğumlar nasip etsin🤲🙏 sorusu olan varsa cevaplayabilirm🌸