gudmorningbeya Merhaba aranıza yeni katıldım 😊🫶🏻 Bir şey sorarak hızlı bir giriş yapayım 🤭 P.C uygulamasına göre 5 hafta 4 gün happy Mom a göre 4 hafta 5 günlük kafam karıştı hangisi doğru acaba son adet tarihim 25 Şubat ✨
gudmorningbeya Emine_4166 doktor da tenezzül edip muayene istemediği için yarın tekrar beta hcg bakılacakmış 🫠
gudmorningbeya Kahyaasena daha doktor muayene etmedi bugün için tekrar kan ver dedi tenezzül etmedi hanımefendi sağolsun :)) böyle yaptı bide 195 miş beta daha ayy yeni falan diyor sekreterine. 6 aylık olunca mı gitmek gerekti anlamadım yani 😅
Sinem_45 gudmorningbeya Benimde happy moma göre 9+5 bugün ama doktorun dediğine göre de 8+5iz son adet tarihim 22 ocak benimde kafam karıştı 😂
gudmorningbeya Sinem_45 ay nasıl hesaplıyorlar aklım almıyor yarın kan vermem lazım ama gitmiycem 2 hafta sonra giderim
Sinem_45 gudmorningbeya Hicbir fikrim yok canım ben geç öğrendim kan vermeye gittiğimde 33 bin küsur çıkmıştı ama son adet tarihine göre diye biliyorum ama doktor neden 1 hafta geriden aldı onu bende anlamadım kalp atışını filan duydum bebeğimi de gördüm gayet sağlıklı da dedi benimde aklıma takılmıştı 🤷♀️
gudmorningbeya Sinem_45 yani en azından böyle şeylerle uğraşmıyorsunuz kese göründü mü ay bebek göründü mü ay kalp atışı duyuldu mu vs vs
Sinem_45 gudmorningbeya Evet orası öyle tabi ben gittiğimde hem kalbini hem de bebeği gördüm çok şükür sende çok fazla takma ben 7inci haftada gördüm herkes aynı haftasında göremeyebiliyor içini ferah tut