arinn77 Merhaba güzel anneler nasılsınız… Hangi ayda hamile kaldınız bebişlerinizin cinsiyeti ne. 😄😍 Ben Aralıkta hamile kaldım 17. Haftalık olduk. Doktor yüzde 80 erkek dedi ama daha kesinleşmedi. Sizde durumlar ne ☺️
Gldekpnci arinn77 16+3 Cuma günü öğrenicez inşallah en son gittiğimde kararsız kalmıştı artık öğrenmek istiyorum 😀
Zeyneparsln arinn77 arinn77 17. Hafta da nasıl göremedi daha 😅 kızım olucak 27. Haftadayız 15. Haftada öğrendik net
Lolo3434 arinn77 bende kasımda hamile kaldım 17. Haftamda doktor erkek dedi 21. Haftamda yine sordum kesin erkek dedi 😇
Gldekpnci arinn77 amin canım 🙏 ilk önce kız demişti hatta kesin felan dedi snra bi dk pipi var sanki dedi 😀
arinn77 Zeyneparsln erkek diyorum dedi ama bazen kordonla karışıyor dedi biraz daha bekliyelim dedi 😄😄😄
lovecanim Gldekpnci ay bu ne bana da en bastan kız dedi gecen haftada 2 dudak bak kesın kız dedi hayırlı olsun VS sonra biraz daha baktı aa yok erkek miş dedi pipi gibi birsey gösterdi erkek mi kız mı anlamadım
Lolo3434 arinn77 alış veriş yapma demişti yine de ama yüzde 90 erkek demişti yani kesin demişti ama ben yinede 20. Haftamda yine sordum🤣 kesin erkek artık alacağını al demişti 😁
pembemor25 arinn77 12 haftalıkken yüzde 90 kız dedi bize de 😊 bir sonraki randevumuz 16. Hafta da şuan 14+5 😍
Eylul_- arinn77 merhabalar ben de Aralık sonu hamile kaldım 13 haftalığız şuan doktor %80 erkek dedi bize de. Haftaya 2linin sonucu için gidicem tekrar sorucam 😄
arinn77 Eylul_- 🤣🤣🤣🤣🤣 valla hayırlısı olsun net konuşmadı doktorum ama 17 haftada nasıl görmedi bilmiyorum. Aslında ben özele gidiyorum devamlı. İlk defa devlet hastanesine gitmeyi merak ettim. Gittim ama ilk ve son gidişim olacak sanırım. ☺️ Devler hastanesi zaten görse bile net kesin konuşmaz
pembemor25 arinn77 bilemiyorum artık göreceğiz doktor çokta emin olmasaydı söylemezdi aslında bide ultrasonda baya netti 😊 ama tabiki yanılma payı var 😊
Eylul_- arinn77 devlete sadece kan ve idrar testi vermek için gitmiştim ama o kadar ilgisizdi ki öncesinde sigara kullandım diye dövecekti neredeyse. Kan testleri vermem gerekmiyor mu diye sordum yoo dedi. Bazıları atanır atanmaz insanlıktan cikiyo sözüm meclisten dışarı
Dudu1988 Banada 13 haftada %60 dedi erkek bacak arasinda Bi cikinti var dedi ama yinede net diil bekleylm dedi yanilablyrz dedi inş bu hafta öğrenim bende alisvrs yapam