Semyyy Merhaba kizlar, bebek bezi alip stok yapmak istiyorum 22 haftalik hamileyim ilk dogdugunda gunde kac tane kullaniyolar tahminen onu hesaplayip asagi yukari biseyler almak istiyorum hergun hersey artiyo maluum 🥰
DeustchBurcu Semyyy pampers tek memnun kaldığım bez oldu, sleepy denemiştim ama pampers kesin çözüm oldu🫶🏻 yeni doğduğunda günde 15-20 bez değiştiriyordum da şimdi 9 aylık oldu, günde 5-6 taneye düştük🌸
gamzecee Semyyy ilk prima kullandım herkes övüyor ama bizde sızıntı yaptı ve yeni bez arayışına girdim hemde çok pahalanmıştır goon kullandım primaya göre daha güzeldi ama çok toplanıyordu onuda eledim, sonra Sleppy kullandım aralarından en kötüsü oydu ve pişin yaptı size önereceğim tek marka molfix pure&soft sarı olan paket primayı felan sollar ilk başta 7-8 değiştiriyorsun sürekli büyük çişini yapıyor😂
KayraVeAnnesi_06 Semyyy Bez stoklamanızı önermem , her bez her bebeğe yaramıyor . Ben iki paket sleepy aldım tek pişmanlığım bu kadar kötü bir bez olamaz ama hala memnun olanlar var şaşırıyorum bantı bile tutmuyor Her neyse doğuma yakın hastabe için iki paket aldım küçüklerden bir hafta kullandım pişik de olunca bıraktım elimde kaldı 3 ay prima kullandım çok güzel nir bez ama pahalı beden büyüdükçe adette azalıyor İnstgram da bir sayfada bez karşılaştırması yapılıyordu primaya en yakın kalite bez canbebe demişti aldım denedim gerçekten çok güzel en prima kadar memnun kaldım emiciliği güzel hiç sorun yaşamadım şuan onunla devam ediyorum
DeustchBurcu Sahnedekimadam benim kızım biraz bokluydu küçükken😂 bu arada fazla hassas olduğu içib her çişte değiltirmeye çalışıyordum, ikincide çok sallamam gibi duruyor😂
Sahnedekimadam DeustchBurcu 😄😄 dedim evden çıkamayız öyleyse ahahahh ürktüm😅 şimdi karnındaki bebişin kaç haftalık
Semyyy gamzecee cok artiyo fiyatlar biraz stok yapayim diyorum da bilemedim hangi bez cildine iyi olur analik zor zanaat ❤😂
gamzecee Sahnedekimadam prima premium care kullandım 1 numara aldım eğer prima alacaksan diğer bezlere göre 1 numara büyük 1 numarayı 2 ay felan kullanırsın bana 2 paket gitmişti doğduğu günden başlamıştık kullanmaya
Sahnedekimadam gamzecee Normalde sızdırma yapmıyor diye biliyorum da acaba küçük mü kullandın onu merak ettim :) 2 paket 1 2 paket 2 aldım indirimden
gamzecee Sahnedekimadam yok sonra senin gibi acaba küçük mü dedim bir büyüğünü aldım oda fayda etmedi extra tüm yaptığında dışarı çıktı😂
Semyyy KayraVeAnnesi_06 valla bi yandan bende bunu dusunuyorum elimde kalir diye bi yandan da cok artiyo hersey alayim kalsin diyorum da ya cildine iyi gelmezse elimde patlar dedigin gibi😊
Sahnedekimadam gamzecee Kuzenim kullandı bebişinde onda niye sızdırma yapmadı acaba kafam karışıyor böyle neye göre değiştiğini ah bi anlasam😄
gamzecee Sahnedekimadam yaa çocuğa göre sen ilk Prima istiyorsan onu al bakarsın sızdırma yapmıyor mu pişik yapmıyor mu belki senin kide en ucuz olan bez iyi gelecek yada sadece Prima her çocuğa gere değişiyor ama stok yapma diyorum Sleepy vardı o kadar kötü geldi ki herkes hamileyken sleppy al ucuz stok yap iyi ki de yapmamışım yoksa elimde patlarmış
minik_koala_ve_annesi Semyyy molfix kullaniyorum cok stok yapma taraftari degilim bizim 2 ve 1 numaradan kaldi simdi 4 kullaniyoruz 5.5 aylik ondanda kalacak gibi yegenim olacak acilmamis paketler ona sakliyorum😅
Sahnedekimadam DeustchBurcu Ayy daha yeni maşallah😊 cinsiyetini gösterir inşallah haftan gelmiş He 2 bez yeter sonra kıyafetlerinden pok çıkarmaya çalışalım 😂
DeustchBurcu Sahnedekimadam Almanya’da yaşıyorum ben, burada 20 haftalık olmadan cinsiyet söylemiyorlar tabii o da gösterirse, yoksa doğumda öğrencez🤦🏻♀️ kıyafet kolay, bütün bokluları bi kovaya basıyorsun, çıkarsa çıkar. Çıkmazsa at gitsin😂
Sahnedekimadam DeustchBurcu Yurtdışında öyleymiş ya çok duydum , görüntü alabiliyorsan bize at doktorlara göstertirim😄