Tuana34 4 gündür yaptığım testleri atmıştım çok silik diye hep aşırı silik çıkar t çizgisi. Eşim görevde çünkü haftada bir izni var önceden ayarlaması gerekiyor yarın falan pik olacak gibi duruyor sanki siz ne düşünüyorsunuz? Yoksa pik görünce çatlama gününe mi izin alsın
Neslihankrhmt Tuana34 Canım aslında sabahları falan olsa ilişki daha iyi olur biliyor musun ben illa akşamı bekleme sabah veya gündüz olması daha iyi oluyormuş bence sorun yoksa çift çizgi veya koyu çizgi gördükten sonra böyle 4-5 gün hep günaşırı olsun
adatuna Ben de bu testleri kullandım ama tam olarak belli olmuyor mesela benim genel olarak hep koyuydu Bence pik olunca izin alsın.
Tuana34 adatuna benim 5 gündür hep üstteki gibiydi ilk kez bu ay kullanıyorum o yüzden emin olamıyorum
Freckles Gün pik için normalde erken. Koyulaşma var evet idrarın konsantrasyonu, yapılan saat falan da etkiliyor sen böyle devam et günde 2 kere yapmaya çalış ki piki kaçırma bazen akşam oluyor çünkü benim bi döngümde öyle olmuştu akşam test yapmasam kaçırırdım yani. Eşine pik olduğunda söyle ertesi gün için alsın. Yumurtlama zaten sonraki gün oluyor pikten. Yakalarsınız ❤️
Sibel_gedik Freckles @arirangg bugün 10 cu günüm daha kaç gün yapmalıyım sizce, vücut ısım yükseldi, birde sol tarafta ağrı ve bel ağrısı var 🌸
Freckles Sibel_gedik T çizgisi aynı koyulukta veya daha koyu olana kadar. Genelde 14. Gün civarı olur kişiden kişiye değişir
Sibel_gedik arirangg sol kasıgımda ağrı oluştu ama yumurtlamayla alakalı olabilir mi ? Birde koyulaştığı gün mü yoksa sonrası mı önemli
arirangg Sibel_gedik Olabilir ama henüz yumurtlama olmamış devam et. İkisi de önemli. İkisini de değerlendireceksin
Tuana34 Neslihankrhmt malesef eşim görevde haftada bir gün gelebiliyor artık ne zaman koyuluk görürsem sabah akşam farketmeksizin çağıracağım