Elanin_annesi minik civcivim yine kendini göstermedi sizce keseden cinsiyeti neee bi de kafa yapısından anlayanda var valla yorumlayabilen varsa çok sevinirizz🐥🐣🥹
Elanin_annesi Mavisim099 valla 2dir rüyamda erkek bebek görüyorum beni gören herkes kız diyor hiç tatlı da aşermedim onu geçtim hiç tatlıya dahi yanaşmıyorum😂 hayırlısı bakalım doktorda söylemedi 16.haftada bakcaz dedi -.- çatlıcam 😂
Elanin_annesi DeustchBurcu ahahahah bu ulturasondan 3 gün önce de uyuyodu bu sıpa kesenin dibindeydi ensesini ölçememiştik burda da yayılmış ohh gel keyfim gel😂
DeustchBurcu Elanin_annesi yukarıda da tatlı yemedim yazmışsın da ben kızıma hamileyken abartmıyorum tepsi tepsi tatlı yemiştim🤭 keyifçi biri, inşallah doğunca da yatmaya uyumaya meraklı olur🌸
Elanin_annesi DeustchBurcu haklısınız evet çevremden duyuyorum bende işte belim ağrıyo mesela kızlar da olurmuş ama erkekte olan da var 😂😂
DeustchBurcu Elanin_annesi kıııızzzz bana hep göbeğinin şekli kesin erkek ayyyy bu erkek karnı falan dediler, sonuç kızım şimdi 9 aylık😂
Elanin_annesi DeustchBurcu ahahahah maşallah rabbim sağlık versin 🥰 valla bende farkında olmadan makasa oturdum. yastığın altındaymış kimsede bana komplo kurmamış tamamen tesadüf görümcem kızzz diye bağırınca dedim noluyo 😂😂 meğer makasa oturunca kız oluyomuş gagshshshs bu da böyle bir anımdır
DeustchBurcu Elanin_annesi hurafeleri nereye kusuyoruz? 😂 sağlıklı olsunlar be amaaaannnn cinsiyet önemli değil❤️
Elanin_annesi DeustchBurcu aynen öyle vallahiii. Bakma burda sordum ama valla toplum baskısı biraz 😂😂😂😂