Sla8995 Kızlar selam, 33 . Hafta olacak bu akşam bebek hareketlerini vajina üstünde hissediyorum normal mi yaa 🫠🫢
Meltems53 Sla8995 bebek bu her yerde oynar hareket eder. Bende 32.haftadayım her yerde hissediyorum bazen en yukarıda bazen en aşağıda değişiyor yani 🤷🏼♀️
barlaseymahasan Sla8995 30+6 dayızz arada bir alt tarafıma vuruyor sanki çıkıp da gelecekmiş gibi hele ayaktayken yaptı mu 1 2 dakika kıpırdayamıyorum sonra üstlerde çıkıyor, garip geliyor 😅😅
Sla8995 Meltems53 ayy vuruyor ama sanki aşağı 😂üff bilemedim yaa Asagıda hareket hissedince bu sefer idrarım habire geliyor 🫣🫣
Sla8995 Bkmcnkr ayy vuruyor ama sanki aşağı 😂üff bilemedim yaa Asagıda hareket hissedince bu sefer idrarım habire geliyor 🫣🫣
Meltems53 Sla8995 Benimde sanki biri içerden idrar torbama vuruyor gibi hareket ettikçe tuvalete gidiyorum 🫠🫠
Ozlemmisss Sla8995 Doktor iyi durumu dedi kusum 2 hafta oldu ineli. Bende çok korktum ama iyiyiz şükür 😄😄
Sla8995 Meltems53 evet yaa korkuyorum bende son haftalar da artık 🫢doktor kontrolüme de daha 10 gün var 🥲
Ozlemmisss Sla8995 kanala girmiş kuşum. Hatta şey dedi bu pozisyonu 35 36. Haftalarda görmek isteriz çok erken dedi. Vajinamın tam üstünden bakıyor bebege 😄
btllsk Sla8995 Ay bizde bu akşam 33 olduk 😍 arada bir bende hissediyorum sanki orayı gıdıklamaya çalışıyor gibi oluyor sonra normale dönüyor mideme kadar çıkıyor 🙈